Siirry sisältöön
Poika 14 v

Jotkut ajattelee että itse on lihava, jotkut ei jaksa kiinnittää erityisesti huomiota terveyteen.
Näin mä pidän omasta terveydestä huolta ja suosittelen kaikille!:
Syön 5 krt päivässä, aamupalaksi ruisleipää, jogurttia ja ruishiutaleita, kouluruokailu, välipalaksi otan banaanin tai omenan, päivälliseksi vaikka perunoita ja jauheliha kastiketta ja höyrystettyjä vihanneksia, iltapalaksi otan jogurttia ja ruishiutaleita.
Teen joka päivä 25 punnerrusta (miesten tyylillä), 25 kyykkyä, 25 ylös nousua ja käyn juoksemassa joka toinen päivä 1.5 km (en putkeen mutta en liiku kun levähdän). Olen tehnyt noita noin 10 kk ja tulokset alkaa näkyä :) en hengästy enää niin helposti, hauikset on vahvemmat, jaksan kyykätä ja vatsalihakset :D.
Aluksi tämä elämäntapa oli hirveän raskasta ja koko ajan tuli mieleen että en jaksa lopetan, mutta en lopettanu ja nyt on parempi terveyski.
Mihin kaikkeen tämä kaikki vaikuttaa?
-fyysinen kunto
-kestävyys
-nopeus
-aineenvaihdunta
-sydän
-iho
-keuhkot

Miksi mä syön noita ruokia?
-ruuansulatus parempi
-kun syö ruisleipää niin tulee hitaammin nälkä
-saa tarvittavia aineita.

Mä sain ainakin motin tehdä noita ku katoin dbz ja goku sano sen kuuluisan lauseen i’m filled with fury and i’m the hope of the universe, nightmare to you and i never give up no matter what. Päähän jäi soimaan i never give up no matter what ja se sai laiskan minut miettimään.
Siinä ne tais olla!
Niin mä suosittelen tätä todella paljon! Ylös ulos ja liikkumaan sieltä sängyltä tai koneen ääreltä! :D

Tyttö

Nyt kun sitä ajattelee nii ite kiinnostuin tosta ja haluaisin kokeilla ja kokeilenkin! :) Punnerukset mä teen sitte naisten tavalla, mut ei sillä mitään väliä :).

Poika 14 v

Mä unohin vielä tärkeimmän jutun mikä pitää muistaa eli puhun nyt unesta, mä meen 21:00 nukkuun ja herään 5:00. Ainaki mä saan tosta itelle tarvittavan määrän. Uni on tärkeä palautumisen kannalta ja muistaakseni se jotenki vaikutti lihaksiin, no ainaki lihakset lepää:D

Vastaa aiheeseen: Terveys!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top