Siirry sisältöön
☁️”Misty”☁️

Moi! Haluisko joku therian/quadrobisti tutustuu? [osa viestistä poistettu] haluisin lisää kavereita joiden kanssa vois tehä quadrobicsejä koska mul on tylsää :I

Ite oon siis vaa quadrobisti, oon tehny quadrobicsejä jo kohta vuoden =D

Jos haluatte lisää tietoa therianesta ja quadrobicseistä nii tt:stä löytyy varmasti

🐾CatTherian🐾

Oon ite therian ollu jo muutaman kuukauden. Oon tehny kaikkeni jotta löytäisin toisii therianeita mutta en oo löytäny ois kivaa saada therian kavereita:3

Suonjar❤️💚💛💙

Siis mä tiiän, mikä on quadrobisti (ainakin luulen niin), mutta mikä ihme on therian?

Suonjar❤️💚💛💙

Okei selvitin, mikä on therian. Kuulostaa vähän multa, muttei sit kuitenkaan. Mulla on herkkä kuulo, reagoin tosi herkästi ääniin, voisin olla luonnossa ikuisuudet, murisen ihmisille, näytän hampaita, jos joku ärsyttää, haluisin välillä olla eläin… Mutta en mä kuitenkaan (ainakaan kovin usein) koe itteäni eläimeksi tai tunne mitään ihmeen ”haamuhäntiä tai -korvia”.

Tyttö010

Voitteko kertoo mitä noi tarkottaaa???

Suonjar❤️💚💛💙

Hei 🐾CatTherian🐾 ja kaikki therianit ynnä muut sen tyyppiset tääl, voisitteko kertoo vähän teiän henkilökohtaisista kokemuksista therianeina, jotta selviäis vähän paremmin, mikä oon?

Hopeakuu :3

Oon therian :)
Mun theriotypet on lintu ja kissa. EHKÄ myös pupu ja susi. Huomasin että oon therian tänä vuonna, mut oon oikeestaan tiennyt aina. Mä oon siis sellainen, että en tykkää sit yhtään ”ihmisten yhteiskunnasta” eli siitä, miten mulla pitäis mennä töihin ja sillee. Mä mieluusti oisin vaa luonnossa asumassa ja keräisin kaikki ruuatkin ite :D
Hehee

Nuppis

oon quadrobisti ja therian:D yritän oikeestaan selvittää mun eläintä, joten.. vinkkejä??? (ei, en valita, vaan selvittää)

Therian_cat🐾🌿

Moi! Olis kiva saada therian kavereita et kuka vaan therian pyytää niin suostun! Koska mun on tosi vaikeeta löytää therian kavereita:(! Joku jonka kaa vois tehä gear ja quardobicsii🌿 (Oon kissa therian) [Osa tekstistä poistettu.]🌿🐾 ja oon tyttö. ☁️”misty”☁️ ja 🐾CatTherian🐾 voisin olla teijän kaveri:33🐾🐾❤️💖

Oudoin 🌚

Oon siis tän keskustelun aloittaja! Muistakaa että theriantrophy ei ole valinta, ja olet joko aina ollut therian (tai lapsuudesta asti), tai sitten et ole ollenkaan! [osa viestistä poistettu]

Meikä mandoliini eiosaakirjottaa

Mä oon Therian! Mun kaveri viimevuonna kerto olevansa, ja kun luin mikä se on tajusin että oon myös, mä ja sama kaveri ollaan aina leikitty olevamme eläimiä ja liikuttu samantyylisesti ku esim Therianit, oon kans aina jotenki tuntenu sen sisäsen eläimen, en osaa selittää. Käyttäydyin pienenä välillä eläinmaisesti, kävelin portaat ylös kun eläin ja joskus 9 vuotiaana halusin haukotella niinkuin kissat ja tein niin kunnes äiti sano et se näyttää tyhmälle lol. Rakastin pienenä kaverin kaa leikkii eläintä ja kävellä niinkuin eläimet, ja nyt sainkin selityksen miks. En oo hyvä liikkumaan sillain hienosti, varsinkaan hypätä koska oon pitkä ja huono käsivoima. Mä en vieläkään oo varma mun Theriotypestä, ensin ajattelin et se olis kissa, mut jonkin ajan päästä tajusin et ei, se on isompi kun kissa. Sit oli Mainecoon kissa ku ne on isompii mut ei se sekään oo, vielä isompi. Sit ajattelin kans Ilvestä mut ei, koska tiiän et se mikä mulla on on iso, ehkä kissaeläin tai susi, asuu metsässä tai metsän lähellä, lihansyöjä ja nukkuu maassa, ei puissa. Yritän vielä selvittää mikä oon, ja toivon joululahjaks 6 valkosta kissamaskia, ja sit muokkailen niitä eri kissaeläimiks ja yhden sudeks, niin kun yritän hahmottaa mun Theriotypee mä voin käyttää erilaisia maskeja.

shining star ⭐️☁️

Hei, olen myös therian! Olen myös quadrobisti. Mutta en oo siinä kovin hyvä.. mun theriotype on susi :D mut joo.. en kyl sais tutustuu mut tulin tänne koska therian aiheiset jutut kiinnostaa mua <3

Cavalier❤️‍🩹🐶

Kannattaa ottaa ensin selvää, mitä therian tarkoittaa oikeasti, ennen kuin väittää olevansa therian.
Oon aika varma että lähes 100% oikeista therianeista voisi väittää rehellisesti, että ei haluaisi olla therian, tai therianina ei ole kivaa. Ymmärrän väärinymmärryksen jotenkin, mutta en ymmärrä, miksi valehtelisi olevansa therian???
Ja joo, mä oon, koiratherian, mutten haluaisi. Mutta tiiän, ettei voi päästä siitä pois. Therianina ollaan aina. Oon kans quadrobisti.
-Therian-

Wolf

Just äsken päädyin lukemaan mikä on therian, en ole kuullutkaan sanasta aiemmin. Kuitenkin, luulen että olen therian, mutta en sano varmaksi.
En pidä ihmisjoukoista, luen herkästi toisten tunteita ja näen usein unia, joissa murisen ja näytän hampaita pelätessäni ja yritän karkottaa ihmisiä.
Tuntuu vähän tyhmältä että mun koko elämän tunteille on selitys, mutta se on samalla tosi helpottavaa, koska olen luullut että mussa on joku vialla tai tunnen väärin.
Mun eläin on susi. Olen kokenut erityistä yhteyttä niihin aina. Pienenä näytin hampaita jos säikähdin tai suutuin. Nykyään teen sitä harvoin.
En harrasta quadrobicsia. Hyppeleminen ja nelinkontin juokseminen tuntuisi hyvältä, mutta tajuan, että kun kerran olen ihmisen ruumiissa, liikun mieluummin kuin ihminen. Sitä paitsi ihmisen keho ei ole ihanteellinen liikkua neljällä raajalla. Myös maskit ja hännät tuntuu jotenkin ylimääräisiltä ja tuntuu luonnollisemmalta ”olla susi” ilman tekokorvia tai jotain maskia.
Luen paljon tietoa susista ja koen syvää myötätuntoa niitä kohtaan vainon takia.
Olen luonteeltani monella tapaa suden kaltainen: vältän ihmisiä, olen melko arka ihmisten seurassa, metsässä minun tekee mieli ulvoa jne.
Kuulostelen tässä, miten saan therianina olemisesta kaiken hyödyn irti, kun olen luultavasti sellainen. Uskon, (ja on kokemusta) että se ei ole pelkkää ihanaa, mutta en voi päästää irti.

Heppa höperö🐎

Voisko joku selittää mitä tarkottaa quadrobisti koska en oo ihan 100% varma mitä se niiku on tiiän kyl mikä on therian mut voisko joku selittää?

Vastaa aiheeseen: Therianeita/quadrobistejä tääl?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top