Siirry sisältöön

Tietääkö vanhemmat itsetyydytyksest ja mite reagoinnu?

Pelottaa

Mä itse tyydytin joskus 1kk sitte ja päätin ettwn enää ikinä tee sitä ja sit tein taas ja ku en haluais mut sit se vaan tulee jajaja en tiiä pitäiskö äitille kertoa ja tarviin tukee ja tietoo

Joku

Ei tarvi kertoa ne kyl huomaa sen kun sun no se kehittyy

Nimetön poika 16v

Eiköhän se ole ihan selvää, että lähes kaikki itsetyydyttää.

Kuulapää 15

Miks mietit, ettet tee sitä enää ikinä? Kuinka vanha olet? Oletko tyttö vai poika?
Jos mietit, että joku perheenjäsen kuulee tai näkee, kun tyydytät itseäsi, niin tuskin kukaan oikeasti kuutelee. Voit toki äidillesi puhua asiasta. Itse olen poika, ja vähän sen jälkeen, kun olin ekoja kertoja tyydyttänyt itseäni, olin yksin kotona ja olin vetänyt housut nilkkoihin olohuoneen sohvalla. Äiti olikin kotona, ja olin vain luullut olevani yksin. Istuin muna pystyssä sohvalla, ja äitin kans puhuttiin asiasta myöhemmin. Silloin se vain vähän hymyili.
Se oli kyllä noloa, ku äiti sano että oon jo iso poika ja kysy, haluanko alkaa käydä yksin saunassa ja sellasta. Joskus runkkaan sängyssä peiton alla ja sellasta. Sitte ku meen vessaan sen jälkeen, niin luulen, että äiti kyllä mun ilmeestä tai jostaki huomaa mitä oon ollut tekemässä.

Nuori nainen 15

Nukuin seitsemän-vuotiaan pikkusiskon kanssa samassa huoneessa, kun aloin ekaa kertaa tyydyttää itseäni. Mietin silloin, onko sisko herännyt, kun voihkin jonkin verran. Nukuttiin kerrossängyissä. Ekoilla kerroilla olin kolmetoista. Vedin usein yöpaidan ylös, pidin peiton päällä ja nukuin aina ilman pikkareita. Joskus kuului ääniä yläsängystä, mutta en usko sen heränneen siihen.

Sitten neljätoistavuotiaana otin joskus koko yöpaidanki pois ja makasin kesällä joskus alasti sängyssä ilman peittoa. Kerran pikkusisko heräs muuten vain ja näki mut, mutta ei me siitä välitetty, ku se meni hakemaan vettä tai jotain. Kerran yöllä oli kauhea kaatosade, enkä saanu unta. Menin sitte alastomana käymään vessassa ja iskä tuli käytävällä vastaan. Ei sekään välittäny mun alastomuudesta mitenkään, eikä tienny että olin tyydyttänyt itseäni sängyssä, vaikka seki oli valvonu koko sen ajan.

Sitten vielä kun olin viistoista ja pikkusisko yhdeksän, olin rullannut peiton sellaseks kääröks, jota vastaan hinkkasin itteäni. Silloin sisko ei ollut vielä varmaan kunnolla nukahtanut, kun se kurkkas, mitä teen. En sanonut muuta kuin että on kuuma. Mulla oli onneks pikkarit jalassa. Käskin sen takasi nukkumaan. Se myös tiesi, että nukun ilman pikkareita, ja se ite nukku ilman yöpaitaa. Sen jälkeen se alko nukkua ilman yöpaitaa tai pikkareita eli alasti.

Siskolle sitte joskus samana vuonna kerroin, kun se kuuli mun tyydyttävän itteäni ja se oli hereillä. Mulla oli yöpaita päällä ja käsi jalkojen välissä, kun sisko alkoi kurkkia mua. Kerroin sille, että itsetyydytys tarkoittaa itsensä koskettelua jalkojen välistä, että sitä olin tehnyt. Sen jälkeen seki alkoi käyttää yöpaitaa, eikä nukkunut enää alasti. Onneks ei tarvinut sen enempää selittää.

Ääliö

Nuorempana, kakstoistavuotiaana olin oppinut vetämään käteen. Tein sitä sitten joskus saunan pukuhuoneessa ja äiti luuli ettei siellä ollut ketään. Istuin vaan nakuna muna pystyssä, ku äiti pamahtaa paikalle. Olin siinä niinku ei mitään eikä äitikään sanonut mitään. Ei oltu käyty yhdessä saunassa varmaan vuoteen, eikä siis oltu nähty toisiamme alasti hetkeen, mutta ihan normaalisti siinä oltiin ja äiti alko puhua jostain iltapalan laitosta samalla ku riisu ittensä. Ajattelin että samaa perhettä tässä ollaan niin ei mitään hävettävää. Piti vielä hakea limsa pullo suihkun puolelta, eikä seisokki ollu ehtiny laskea koko sinä aikana. Ei mun mielestä haittaa, vaikka äiti tai isä sattumalta näkis.

Poika 12v

Ite alotin joku melkein 1v sitten en usko et mun vanhemmat tietää oon joskus suihkus runkannu ja sängys kerran myös ihan sohval kun olin yksin koton. Se on ihan normaalii ja sun vanhemmatki on todennäkösesti sitä josku tehny ja ei sun siitä tarvii kenellekkää puhuu jos et haluu… Ite en oo ainakaa enkä aio :DD

Heikki, Asko, Waltteri K. opiskelija

Itsetyydytys on ihan luonnollinen asia, toiset harrastavat sitä enemmän, toiset vähemmän, jotkut ei ollenkaan. Se on ihan sinun oma asiasi, jos et halua siitä ”avautua” muille, niin ei ole mikään pakko.
Tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: Tietääkö vanhemmat itsetyydytyksest ja mite reagoinnu?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top