Siirry sisältöön
💋CrazyGurll💋

Mitä mieltä ootte tiktokkiin kohdistuvista uutisista ja onko ne totta ja onko sovellus turvallinen?

rainbow

Osa niistä on totta osa ei.
Kannattaa miettiä kuulostaako se loogiselt, esim. zombeja kiinassa. Kuulostaako se sellaselt, että ois ihan ok? Vai kuulostaako the willow project ”oikeammalta”?

M [nimimerkkiä muutettu]

Ihan hyvähän on että siitä varoitetaan. kyllä taitaa olla ihan totta, että sovellus ei ole turvallinen.

Kannattaa mieluummin katsoa YT shortseja

Uudistukset on mun mielestä ihan ok, vaikka itsellä ei tiktokkia olekkaan. Omasta mielestä ei ole turvallinen, vaikka tiktokin omistajat väittääkin toisin. Puhuttiin tästä vanhempienkin kanssa ja hekin ovat sitä mieltä, että tiktokkia ei kannata ladata. Tätä turvallisuus ongelmaa vahvisti se, että äitini ystävä joka on todella hyvä tietokoneiden kanssa tavallaan purki tiktokin koodia ja katsoi onko se oikeasti turvallinen. No sieltähän löytyi tieto siitä että, vaikka olisi yksityinen käyttäjä, tiktok silti kerää tietoja. Oli inhottavaa kuulla, että pelkästään apin lataamalla, saa tiktok otettua puhelimestasi paljon tietoja.
Kaikki saa kuitenkin tehdä omalla puhelimellaan mitä haluaa! :)

IHMINEN on addiktionsa vanki

Aivan sama mitä uutisissa sanotaan tiktok kerää kiinalle dataa ja on kehitetty addiktoivaksi. Suosittelen poistamaan sovelluksen.

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Vaikka haluaisinkin sanoa että se on turvallinen mutta en voi koska se ei ole.
Ciaó!

Youtuben käyttäjä

Mä en käytä tiktokkia usein, mutta oon kuullu että siellä tehään jotain vaarallisia haasteita. Mun mielestä tiktok on turvallinen, jos siellä on varovainen

mielipideasia

En nimeä tässä mitään lähteitä mutta mielipiteeni asiasta on, että Tiktok on Kiinan vakoiluohjelma (ja videot siellä ihan typeriä). Älkää päästäkö ”ilmapalloa” puhelimeenne!

Joku

TikTok on haittaohjelma, vaikka sanotaankin, että esim iPhoneen ei voi tulla haittaohjelmia

I am very dumb 😌

No… enhän mä ole mikään asiantuntija, mutta TikTokhan on periaatteessa pelkkä vakoiluohjelma. En mä ketään estä lataamasta sitä, mutta mitä oon kuullut, niin sehän kerää puhelimesta henkilötietoja, salasanoja, sähköposteja jne. Sen käyttäjät varmasti väittää toisin, mutta mä luottaisin enemmän niihin, jotka on oikeasti tutkinut ja perehtynyt asiaan kuin niihin, jotka vaan tuijottaa sieltä jotain tanssivideoita. Ja nyt kun mietitään, niin sehän on ”made in China”, vetäkää siitä omat johtopäätökset :) Uutisista en tiedä, mutta en suosittele koko sovellusta kenellekään! ❤️

Vastaa aiheeseen: Tiktokkiin kohdistuvat uutiset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top