Siirry sisältöön
Anonyymi

Hei, oon 14-vuotias nuori. Nyt kerron tilanteen, joka on ollut 2 vuotta pois mielestä, mutta jonka nyt taas muistin. Tää tapahtu noin 3 vuotta sitten, olin silloin 11. Siskoni oli 5, joten sitä ei voi syyttää ollenkaan tästä tilanteesta. Siskoni istui nojatuolilla, jonka vieressä olin. Yhtäkkiä siskoni painoi mun pään nojatuoliin, ja en saanut happea. Sisko painoi mielestäni aika pitkään sitä, joten ajattelin jo, että oliko kaikki sitten tässä. Yhtäkkiä mieleni valtasi suuri rauhan tunne. [Osa tekstistä poistettu.] Mutta silloin mun sisko lopetti pään painamisen. Silloin tuli lyhyt hetki, josta en muista mitään, mutta sitten kaikki palautui, ja olin taas ihan normaalisti. Mitä tässä tapahtui?

Se sama anonyymi (mutta päivän vanhempana)

Hei. Tämä on ystävällinen huomautus päivystäjille. Tuo kohta, minkä poistitte, kuvaa tätä tilannetta hyvin, ja ilman sitä kukaan ei saa tästä tilanteesta oikeanlaista kuvaa. Kiitos.

12 v. tyttö

Ehkä sä menetit tajuntasi??

Se sama anonyymi (mutta päivän vanhempana)

Niin. Se poistettu kohta EI ole itsetuhoinen ollenkaan, jos niin luulitte.

Aughr

En tiiä ootko sanonu sun vanhemmille vai et Mut ehk kantsii jos et oo viä. Vaikka olitte todella nuoriin eikä sun sisko välttis tienny mitä se teki mit sitä voi verrata siihen et jos oisitte ollu vanhempii sun sisko ois voinu syytteen törkeestä pahoinpitelystä. Mut onneks ei käyny mitään pahaa<3?

Nii ja jos haluut tietää mitä sulle tapahtu nii kannattaa kattoo finntop 5 kehosta irtautuminen video kosk Joo se saattaa valaista mitä tapahtu:)

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Anonyymi,

Kiitos palautteestasi: ”Tämä on ystävällinen huomautus päivystäjille. Tuo kohta, minkä poistitte, kuvaa tätä tilannetta hyvin, ja ilman sitä kukaan ei saa tästä tilanteesta oikeanlaista kuvaa.”

MLL:n aikuinen työntekijä tai koulutettu vapaaehtoinen lukee kaikki kirjoitukset ja päättää niiden julkaisemisesta. Tämä tarkoittaa sitä, että viestejä voidaan moderoida ja niistä voidaan poistaa isojakin osioita, kunhan muutoksista on aina kerrottu hakasulkein ”[osa tekstistä poistettu]”. Ymmärrän, että kirjoittajasta voi tuntua ikävältä, että hänen kirjoitustaan on muokattu ja olen tästä pahoillani.

Moderoinnin tarkoituksena on huolehtia siitä, että palsta pysyy mahdollisimman turvallisena kaikille. Nuortennetin keskustelupalstaa lukevat monenlaiset ja eri-ikäiset lukijat, minkä pyrimme aina ottamaan huomioon moderointipäätöksiä tehdessämme.

Koska moderaattoritkin ovat vain ihmisiä ja opimme kaiken aikaa, otamme aina myös moderointia koskien palautetta vastaan. Palautetta voi suorimmin antaa täältä: https://www.nuortennetti.fi/anna-palautetta/

Mukavaa vuoden alkua!

Ystävällisin terveisin,
Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Tilanne, josta en ole puhunut ikinä.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top