Siirry sisältöön
kyllästynyt

mä vihaan tissiliivejä. mä oon käyttänyt niitä nyt 2 vuotta ja mä oon kyllästynyt. se on ärsyttävää, kun ne näkyy vaatteitten alta. ne menee mun kainaloihin ja mä en tykkää, kun vaatteet on lähellä kainaloita. mulla on aika pienet tissit, joten mä pystyisin olemaan helposti ilman liivejä, mutta mua häiritsee, kun nännit näkyy paidan läpi. tiedän, että nännit on luonnollinen asia ja kaikilla on ne, mutta mä en haluu, että jotkut pervot tuijottaa mun tissejä.
urheilurintsikat on varmaan mukavan tuntuset jokapäiväiseen käyttöön, mutta mä tykkään käyttää vaatteita missä mun rinta/selkä on näkyvissä, joten urheilurintsikat ei toimi. mä oon miettinyt, että mä voisin ommella itselleni pellavakankaasta bralette tyyliset tissiliivit, mutta mä en oo hirveen hyvä ompelemaan.
on olemassa sellasia silikoniläppiä mitkä tarttuu nännien päälle peittämään ne (ne on pasties englanniksi), mutta mä tiiän että äiti ei suostu ostamaan mulle niitä. mä oon joittenkin vaatteitten kanssa käyttänyt laastareita nännien päällä, mutta laastareista tulee niin hirveesti roskaa ja ne on aika kalliita.
tiiättekö te mitään mulle sopivaa nännien peittäjää/tissiliivejä?

Tiuku Vikkelävarvas🍀🧚‍♂️

Kokeile käyttää kahta paitaa päällekkäin, niin ei näy!

Animal_lover

Ite käytän urheiluliivei, kosk ne on parhaan tuntuset ja muut hierää.
Et en oikeen tiiä..

Ihminenn

Muista että sulla on oikeus toteuttaa itteäs niinku haluat. Sun ei tarvii käyttää rintsikoita jos et ite halua. Mäkään en aina jaksa tai halua ja sillon en käytä niitä. Niinku jo sanoit niin nännit on ihan luonnollinen asia eikä niitä tarvi hävetä. Ja siis sähän voisit ite käydä ostamassa noi silikoniläppä jutut. Niitä myydään kai ainaki bikbokissa.

Vastaa aiheeseen: tissiliivit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top