Siirry sisältöön
Mushroom <3

Eli siis öö moi! Tarviisin jotai vinkkei tän asian suhteen. Eli siis mull on tyttöystävä, josta en oo kertonu vanhemmilleni sillä pelkään etteivät he hyväksy minua. No mut täl hetkel mun tyttöystävä on yks ainoista joihin mä luotan täysin ja sen seurassa mull on tosi turvallinen olo. Ja tarkotan niiku nii turvallinen olo ett tuntuu ku kaikki mun ongelmat häviäis ja kaikki ois hyvin hetken. Ongelma on se ett mull ja mun tyttöystäväl on pitkän matkan suhde eli nähään toisiamme tosi harvoin. Ja on vaikee selittää mun vanhemmille miks haluun olla sen kaa videopuhelus tai jutella sen kaa tai tavata sitä ku niien silmissä me ollaan vaa ystäviä. En pysty kertoo niille meiän kahen välisestä suhteesta ja muutenki kaikki mihin liittyis mun huonon mielenterveyden mainitseminen on pois laskuista. Mun vanhemmat on myös tosi tiukkoi nii nähään harvoin enkä ees saa olla sen kaa videopuhelus yli tuntii enkä kaht päivää peräkkäin. Mutt tarviin tätä ihmistä mun elämään ja rakastan olla puhelus sen kaa. Mitää vinkkei siihen mitä voisin tehä ois kiva?

Anonymfi

Moi! Ihanaa että olet löytänyt elämääsi jonkun sellaisen ihmisen joka saa sinut tuntemaan turvaa. Vanhempien tehtävä on tukea ja auttaa lasta. Se on pääasia. Mä ymmärrän täysin, että voi tuntua hankalalta tai jopa mahdottomalta kertoa asiasta, mutta jos kerrot tunteistasi edes puoliksi yhtä kauniisti kuin viestissäsi, niin vanhempiesi on pakko kuunnella. Voit myös soittaa tälle ihmiselle tai järjestää tapaamisen, jolloin voisitte kertoa yhdessä? Toivottavasti tästä oli apua! ;)

Kona

Ei niillä oikein muita vaihtoehtoja ku hyväksyä sut. Ne ehkä suuttuu ja raivoaa hetken, ehkä keskustelee asiasta rauhassa. Mutta kai parin päivän raivoaminen on itsensä olemisen arvoista. Ehkä jos koitat tutustuttaa teidän vanhemmat? Jos he sitten näkevät että sun kumppaniin voi luottaa sen kautta. Sun vanhemmat varmasti haluaa sulle et oot onnellinen, niin ne hyväksyy ajan myötä. Itse olen kysynyt terkkarilta apua kyseiseen asiaan! Hän sanoi, että voidaan heille pikkuhiljaa kertoa asiasta.
Mulla on monia tuttuja jotka hyväksyttiin, vaikka heillä on ei ehkä kaikista ymmärtäväisimmät vanhemmat. Kertaakaan en ole saanut semmosta tarinaa kuulla missä ei olla lasta hyväksytty!!! Voit vaikka kertoa ensin yhdelle vanhemmalle, ja sit hän voi kertoa toiselle. Ja kerro heille kuinka hyvä ihminen sun kumppani on! Kutsu se vaikka kylään ja syökää jotai herkkuja kaikki yhdessä. He saavat nähdä että kuinka ihanan tyypin kanssa oot tutustunut, ja sen jälkeen kun he alkavat pitämään hänestä, kerro että hän on enemmän kuin kaveri.

Toivottavasti oli apua!! Hyvää vuorokauden jatkoa!!

Eltsu kisu

Mulla on poikaystävä ja ollaan oltu ensin parhaita ystäviä joku vuoden ja nyt melkein 6kk yhessä kun oltiin ihastuttu toisiimme mut mun pitäis kertoa mun vanhemmille varsinkin kun ne on aina silleen [osa viestistä poistettu] ja **** on parhaita ystäviä ja siis en laittanut sen nimeä tähän koska en haluu että kaikki tietää sen nimen mut pliis antakaa jotain vinkkejä 🥺

Vastaa aiheeseen: Tiukat vanhemmat ,joille ei voi selittää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top