Siirry sisältöön
Pikkutyttö??

Hei! Mulla on jonku aikaa sitte alkanu rinnat kasvaan meen 7.luokalle oon jotain vähän yli 140 pitkä ja painan jotain 33.5kg!
Hävettää ku kaikilla muilla on oman ikäisillä on isommat. Ja minulla on toinen rinta isompi kuin toinen! onko normaalia? olenko ali tai ylipainoinen?

moimoi

On ihan normaalia, että toinen rintas on isompi kuin toinen. Kyllä ne kehittyessään tasoittuvat. (:

tyttö96`

joo normaalii on :) ja et muute oo alipainone, vaa just sopiva.

uuno

se on luonnollista mutta olet vähän alipainoinen

Hermostoraunio

Luin jostain että vasen rinta on lähes aina jonkin verran isompi kuin oikea. Ja kun tarkkaan katson omiani niin kyllähän se on vähän isompi. Ihan normaalia.
Nopeasti laskin että painoindeksisi olisi noin 16. Eli alipainoinen.

((:

Sul ei oo viel kasvupyrähdys alkanu ? No ihan sama. Asiaan: Mullakin on toinen rinta isompi kun toinen mut onneks sitä ei huomaa niin kovinkaa paljoon. Mut siis useimmil tytöillä on rintojen kasvun alussa toinen rinta isompi ku toinen. Mut kyl ne sit ajan myötä tasottuu.

Nimetön

no worries sister, kaikki on ihan kunnossa ^^ Olet nuori ja pienikokoinen, epänormaalia olisi jos sulla olis hirveän isot rinnat. Sekin on normaalia että alkuvaiheessa toinen rinta on isompi kun toinen, luultavasti se tasottuu siitä.

Nimetön

joo wtf ? ylipainonen? :–D et todellakaan. päinvastoin !

Nimetön

Mulla on samaongelma, mut niinkun moni on jo sanonu ne kyl tasottuu.

Nimimerkki

Heissulivei jää!

Et ole ylipainoinen vain alipainoinen suoraansanoen. Itse painoin 2-luokalla saman verran. Nyt ole vitosella ja painan 38kg vaikka kylkiluut näkyy. Syy siihen on minulla lasten idiopaattinen skolioosi. (älkää säikähtäkö) Eli mun selkäranka on s-muotonen. Sen takia mulla on luusto ” epäkohdilla” eli näkyvät tai ovat eri kohdilla. Rintasi kasvavat tuota pikaa. Kaikilla ei ole senttimetrilleen samankokoiset rinnat. Minulla on sen skolioosin takia yksi’ ’rintaluu’ ’koholla kuin toinen. Ja itse olen 152cm!

🐎🦋✨

Mullakin on toinen rinta isompi kuin toinen mutta on ne jo alkanu tasottuu ja on kyllä normaalia

Tartteisin apua kans!

Mulla on melkein sama ongelma, mutta mulla taas on niin, että ensin toinen kasvoi vähän ja sit musta tuntu et sen kasvu pysähty ja alko mennä taakse päin. Myöhemmin puolestaan sit toinen alotti kasvun ja on nyt varmaan kaks kertaa isompi ku toinen. Ittee hävettää se niin paljon et käytän nykyään tosi peittäviä ja löysiä vaatteita. Haluun tietää et onko se normaalii vai ei?
Häpeen kans mun painoo/vartaloo (n.37) ku tuntuu et kaikki muut on ihan super symmetrisii ja hoikkia.

Vastaa aiheeseen: Toinen rinta isompi???? help

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top