Siirry sisältöön
.

Tää ehkä vaikuttaa pieneltä pulmalta mutta mä oikeesti tarviin apua. Mun luokanvalvoja on ehkä tärkein ihminen mun elämässä. Tiiän että se ei varmaan oo normaalia mutta mulla on viime aikoina ollut tosi vaikeeta mielenterveyden kanssa ja tää mun opettaja on se joka huomas kun kukaan muu ei huomannut ja tarjos tukea. Oikeesti rakastan mun opettajaa (ei romanttisesti) vaan silleen että toivon sille kaikkee parasta, mietin sitä jatkuvasti ja kaipaan sitä paljon. Se on vaan niin ihana, kiltti ja tukeva ihminen. Mä oon niin kiitollinen että se on mun elämässä mutta mun pulma on se että mitä teen kun valmistun koulusta. Mulla on vaikeeta luottaa tosiiin varsinkin aikusiiin ja hän on ainoo jolle voin avautua kokonaan. Mua itkettää ajatus menettää yhteys häneen sitten kun lähden koulusta enkä tiiä miten voin pärjätä ilman sitä. Mitä teen?

Lisa, verkk@ri

Moi. Kiitos kun otit meihin näin rohkeasti yhteyttä. Tosi kivaa, että olet löytänyt jonkun luotettavan ihmisen, kenen kanssa voit jutella. Se voi olla tosi vaikeeta, kun siitä henkilöstä joutuu vähäsen kuin luopumaan kun menee uuteen kouluun. Muutos tosiaan kuuluu elämään, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa että yhteys opettajaan katkeaisi kokonaan. Se on täysin okei, että laitoit tänne viestiä. Pystyisitkö jotenkin näyttää opettajalle, miten kiitollinen oot siitä, että hän on ollut täällä sun tukena? Voitko esim. tehdä hänelle kortin? Muista, että on aivan varmassa olemassa myös muita ihmisiä, jotka ovat luotettavia ja haluavat sinua auttaa ja kuunnella. Pystyisitkö kertoa hänelle sun pulmasta ja pyytää häneltä neuvoa? Aurinkoista ja iloista kesää sulle!

On myös olemassa lasten ja nuorten puhelin:
Lasten ja nuorten puhelin
päivystää numerossa 116 111
Voit soittaa lasten ja nuorten puhelimeen: ma–pe klo 14–20 ja la–su klo 17–20
Puhelin on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Puhelu on sinulle täysin ilmainen eikä näy sinun puhelinlaskussasi. Voit ottaa yhteyttä nimettömästi. Puheluita ei myöskään nauhoiteta.
Du kan också ringa oss på svenska må-ons kl. 14-17 och to kl. 17-20 på numret 0800 96 116.

Joku

Hei. Löydät varmaan jonkun jolle voit kertoa asioistasi ja joka voi auttaa. Jos sulla on hyvät välit sun vanhempien kanssa, voisit jutella vaikka heidän kanssaan. Ehkä he voivat auttaa.

joku

Sun kannataa varmaan alkaa luottaa joihinki muihinki ihmisiin. Niin sä et vältsinä kaipais sitä enää niin paljon kun ois muitakin ihmisiä ympärillä.

Vastaa aiheeseen: Toisen kaipaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top