Siirry sisältöön
Elluh

Eli kuten luitte otsikosta mulle tulee toistuvasti samaan kohtaan ihottumaa. Pienenä mulla oli ihottumaa mutta ne lähti ajan myötä voiteilla ja niitä tuli eri paikkoihin. Sitten yhtäkkiä mulla ei enää tullu ihottumaa mutta nyt viimeisen vuoden aikana sitä on alkanut tulla toistuvasti samaan kohtaan! Kun laitan voidetta niihin se lähtee muutamaksi päiväksi ja palaa taas. Jos en laita voidetta se hitaasti alkaa lähteä ja kun se on parantunut muutama päivä ja se tulee taas! Paikka johon mulla tulee ihottumaa on mun vasemmassa kädessä. Voisko joku vähä neuvoo???(mun äiti tietää tästä ihottuma jutusta)

Kettukarkki

Moi,

hyvä, että oot jutellut äidin kanssa tästä ihottumajutusta. Ihottumat tuleeki yleensä samoihin paikkoihin.

Mulle tuli mieleen, että ootteko kokeillut vaihtaa esim. pyykinpesuainetta ja suihkusaippuaa herkälle iholle sopivaksi? Onko teillä jotain lemmikkejä tai tuleeko erityisesti jonkun ruoka-aineen syömisen jälkeen ihottumaa? Kysehän vois hyvin olla myös allergiasta.

Tosi hyvä, että oot löytänyt jonkun toimivan voiteen! Jos ihottuma häiritsee tai on tosi paha, kannattaa kääntyy ihotautilääkärin puoleen. Voi olla myös, että sulla on atooppinen iho!

moi

kannattaa pyytää sun äitiä viemään sut lääkäriin. lääkärit tietää tollasista asioista.
mulle tuli kanssa ihottumaa samaan kohtaan. mä laitoin siihen myös rasvaa. lääkäri sanoi että mä saatan olla allerginen sille rasvalle joten mä lopetin sen käytön. nyt mulla ei enää oo ihottumaa.

Vastaa aiheeseen: Toistuvasti samaan kohtaan tuleva ihottuma?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top