Siirry sisältöön
murheellinen mies

Hei! Olen 13 ja olen ihan rakastunut yhteen tyttöön, olemme jutelleet mukavia ja luulin, että hän olisi tykästynyt minuun ja sitten näin hänet ja jonkun pojan kahdestaan ulkona. olen ihan murheen murtama. se tyttö on koko elämäni! Mitä teen?

Nimetön

Itekki oon tyttö ja mulla on suurin osa kavereista poikia…En sinuna vielä alkais mitenkään huolestumaan vaan juttelisit sille tytölle asiasta ja otat ihteäsi niskasta kiinni ja kerrot että sä rakastat sitä ja kysyt että onko sulla mitään mahiksia siihen ! :)

meije

MOI!

Mä tiedän ton tunteen ku joutuu pettyy.

se o yksi maailman inhottavimmista tunteista.
Mulle kävi ns.samalla tavalla,mä en haluis kokee sitä koskaa uuestaa.siks mä kuuntelen monesti sitä happoradion kappaletta che guevara. siinä sanotaan että yhes vaihees ..”Ja kun suutelette tahdon olla muualla tai joku muu!” no näimpä..

Koita selvitä (: tiedän ei oo helppoo

T. samaa kokenut ikätoverisi

murheellinen mies

purskahdan aina itkuun kun vain näänkin hänet;(

wild

Mut kai sä tiedät että tytöillä voi olla kavereita jotka ovat poikia. Jos olet nähnyt vai heidät ulkona, ei tarkoita että he tykkäisivät toisistaan, tai että he seurustelisivat. Nyt sinun täytyy ottaa asiastaa selvää!

Tyttötäältäsavosta

Tiedän tunteen. Oon puolen vuoden sisällä tutustunu aivan ihanaan poikaan. Tutustuttiin, ja juteltiin taukoamatta. Tahdoin viettää vapaa-aikani hänen kanssaan, kaikki muu tuntu teesketelyltä. Tiedän että hänkin piti minusta. Oon ollu ihastunu monta kertaa elämässäni, muutaman kerran vakavamminkin mutta erosta oon aina selvinny. Oon aina aatellu olevani vahva niis asiois. Eli särkyneen sydämen paikkaamisessa. Nyt kuitenkin tämä poika onnellisesti seurustelee. Aiemmin olen tullut varsinaisestikin jätetyksi, mutta vaikkei minua tällä kertaa varsinaisesti edes jätetty minusta tuntuu tuhat kertaa pahemmalta. Vaikka olenkin näin nuori, tuntuu että tää poika ois voinu olla mulle kaikki ja enemmänkin. No, kaipa sitä on pakko päästää irti ja jatkaa. Mutta kukaan muu poika ei saa mua tuntemaan lähellekkään mitään sellaista kuin hän sai. Muiden poikien kanssa hengaaminen ei hivo lähelläkään sitä mitä hänen kanssaan oli. Kaipa sitä vaan pitää kävellä pää pystyssä onnellisen loppunsa ohi.

murheellinen mies

No kuule esimerkiksi on semmosiaki poikia jolla on tosi kovat tunteet, ja minä tiedän että ne seurustelee.

Nimetön

Ellei tämä kyseinen tyttö seurustele, ei peli ole menetetty :) Tytöt tykkäävät useimmiten eniten pojista, jotka ottavat reilusti kontaktia ja joiden kanssa he saattavat olla oma itsensä. Jos olet kerran vain nähnyt hänet jonkun toisen kanssa, ei tarkoita, että näiden välillä olisi välttämättä mitään kaveruutta syvempää. Mene siis aina jutustelemaan sen tytön kanssa, ja jos tätä ei kiinnosta, niin anna olla tai yritä myöhemmin uudelleen. Muutenkin, 13 on aika nuori ikä aloittaa vakavampi seurustelu, mutta vinkiksi vaan, että kannattaa jo varhain hankkia ihastukseensa hyvät välit, KAVERUUDEN kautta, ja tietysti osoittaa jollain tasolla olevansa kiinnostunut. :) Tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: Toivoton ihastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top