Siirry sisältöön
Bored bastard

[osa viestistä poistettu] Yritin kattoo mun lempi sarjaa äsken ja söin herkkuja, mut sekin on nyt jotenki vaa tylsä ja herkutki maistuu pahalta. Mul on kauheen huono olo ja mahaa koskee, lisäks oon ollu jo kauan tosi masentunu ja ahistaa kaikki. En tiiä es et miks enää turhaa tännekkää kirjotan mitään, ei näitä kuitenkaa es julkasta eikä ketään kiinnosta mun valitukset. [osa viestistä poistettu] Tähän ei auta mikään ja joudun vaa kestää. Kaikki on vaa nii sekavaa ja en es osaa selittää. Pitäiskö vaan poistaa tää viesti? Nii oon useesti päätyny tekemään. Ei mul oo mitään järkevää sanottavaa, pelkkää järetöntä paskaa tähänki kirjotan. Tuskin kukaan tätä lukee ja mua itteekin jo ärsyttää tää viesti. Masentaa ihan liikaa nää kaikki tuhannet masentavat viestit tääl nuortennetis, ni siks koitanki lukee vaa niit ilosii yms. Emt, vois vaa luovuttaa ja jättää tulematta enää tännekkää, mut jostain syystä oon viel jaksanu tääl aktiivisesti käydä. Aina ku on tylsää, tuun tänne, ja välil vaik ei oiskaa. Kaikki ehottaa mulle kivoi juttui, mut lopulta mä kuitenki jätän ne tekemättä. Ärsyttää tää koko mun asennekki. [osa viestistä poistettu] En tiiä, en jaksa, moi.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Bored bastard

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Tosi masentavaa tekstiä.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top