Siirry sisältöön
tyttö -99

eli oon nyt 14-v tyttö ja mulla on poikaystävä joka täyttää loppuvuodesta 16, eli mä meen kasille ja hän menee amikseen. mun parhaat kaverit on sitä mieltä, että meiän ikäero ei oo paha koska ne tuntee meiät molemmat. sit taas mun vanhemmat on sillee et ne muistuttaa siitä ikäerosta mut ei suhtaudu siihen sen kummallisemmin. mut sit mul on kavereita jotka on sitä mieltä et se on mulle ihan liian vanha. nää kaverit on tosin suurimmaks osaks poikia joista yhen kaa mä oon joskus seukannukkin. en välitä niitten kommenteist mut mietin sitä et onko sillä oikeesti välii et hän on sen 1,5 vuotta mua vanhempi?

sit toinen juttu mikä vähä askarruttaa on se että mun poikaystävällä on tapana kiusotella vähän kaikkia ja mun paras kaveri on aika herkkä. sit kun oltiin kaikki kolme samalla leirillä ja samassa teltassa jossa tosin oli muitakin, niin mun poikaystävä dissas kaikkia siellä ja eniten mun parasta kaveria ja hänen isäänsä nii sit kun niitten välit ehkä vähän viileni nii mä mietin et miten mä pystyn pitää ne molemmat. tällä hetkellä kumpaakaan ei häiritse meiän seurustelu mut kun ollaan tosiaan samassa harrastuksessa nii mitä jos niitten välit viilenee entisestään, mitä mä sitten teen?

0Narskujuusto0

Ei toi ikäero mitään haittaa, mun kaveri on 13 (täyttäny siis 13 tänävuonna) ja sen vanhemmat on ihan sairaan tiukkoja. Mutta se silti seurustelee 16 v tyypin kanssa, eli 3 v ikäeroo :) Ja niillä menee tosi hyvin :) Et ei puoltoistavuotta haittaa, rakkaus ei katso ikää :D

Nnaa

Ite oon täytän 25.päivä 17 ja oon nyt seurustellu vähän yli parisen vuotta itteänni kaks vuotta vanhemman pojan kans eikä oo tullu mitää valituksia iästä :D Niin ja tosiaan rakkaus ei kato ikää ;)

Poju

Se ei ole ongelma! Esimerkiksi tunnen tyypin kenen vanhempien ikäero on 10vuotta ja ne rakastaa toisiansa ja heillä on lapsia. Eli ei se haittaa.

Vastaa aiheeseen: totaa… ois yks lievä pulma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top