Siirry sisältöön
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Lukekaa tää kommentti(yhen uutisen kommentti) ja kertokaa onko se teistä totta vai ei:

”Tämä maapallomme ei ole saanut kehittyä rauhassa älylliseen muotoon ihmiskunnan ahneuden takia. Täällä ei osata kuin sotia, kateus on vallinnut pallollamme niinkauan kuin tämä on asuttuna ollut. Uskonnot, politiikat nykyisin alkaa tuntua, että urheilustakin on tullut ja tulossa kovaa vauhtia sotaa muistuttava järjestäytyneisyys eri nurkkakulmille. Naiset kisaavat alastomina lehtien sivuilla mitä räikeimmissä antaumuksissaan toinen toistaan haukkuen ja parantaen omaa esitystään, jossa ei viisautta tarvita ,eräänlaista kilpailua kaikessa kunnes sota on valmis jossain vaiheessa sielläkin. Rahasta on tullut niiden johtajille pakkomielle, josta ei näytä loppua tulevan. Suuret työnantajat nylkevät työntekijöiden nahkat elävältä, lisää työtä vähemmällä. Hallitus ei osaa määritellä miten kiusaavat eläkeläisiä jotka pienellä eläkkeellään kituvat, työttömät , jotka eivät ole omasta syystään työttömiä. Oman maan kansa ei tunnu kiinnostavan, nyt onkin pantu silmä tulevaisuuteen pakolaisten muodossa, mutta se ei tule onnistumaan ennenkuin omat asiat on hoidettu. Leikkauksia, pakotelakeja, kiristyksiä ja korotuksia, tällaista on vain kapitalistisessa valtiossa, miksi meillä ollaan niin lyhytnäköisiä. Hyvä elämä elämisen suhteen takaa myös rauhallisia oloja. Maapallon sotainen kansa jatkaa niin kauan kunnes ollaan taas alkutekijöissä ja kaikki alkaa alusta.”

Joo oli aika pitkä mutta mun mielestä tää on aika totta ja tälle pitäis tehä jotain mutta en tiiä että voiko oikeastaan kukaan tehä tälle asialle mitään ja se tekee oikeestaan aika surullisen olon.

Nimetön

Tämä on vain yhden ihmisen mielipide ja siksi sitä on vaikea sanoa onko se totta vai ei. Kuitenki yleensä mielipiteissä asioita isotellaan ja valitetaan miten huonosti asiat ovat! Kuitenkin kun asioita alkaa ajattelemaan ei ne ole niin huonosti! Voin omalta kannaltani sanoa että tupsta ei ainakaan suurin osa ole totta! Ja tässä taas nähdään mitä kannattaa laittaa nettiin ja mitä ei! Kaikkea ei kannata uskoa varsinkaan ihmisten kommentteja, mutta kiva kun uskalluit kysymään tuollaista!:)

Galleria

Olen samaa mieltä ensimmäisen vastaajan kanssa – tuo on vain yhden ihmisen mielipide ja mielipiteitä (varsinkin netin ”vapaassa” maailmassa) yleensä paisutetaan hyvinkin reilusti.

Kuitenkin jos ihminen haluaa kertoa mielipiteensä tiettyyn asiaan liittyen, pitäisi osata kuitenkin argumentoida, miksi tämä on juuri hänen mielipiteensä ja perustella se faktoilla. Tämä kommentoija vain kirjoitti oman mielipiteensä sitä sen kummemmin perustelematta tai puollustamatta väitöksiään, kuin olettaen hänen kommentinsa avautuvan jokaiselle sitä lukevalle kuin taikaiskusta ja kaikkien olevan täysin samaa mieltä. Kommentoija ei esimerkiksi selittänyt, mitä hän tarkoitti ”ihmiskunnan ahneudella”, ”lyhytnäköisyydellä” tai ”alkutekijöillä” – tarkoittaako hän ihmiskunnan ahneudella maapallon luonnonvarojen tuhlaamista vaiko mitä; siitä ei voi koskaan olla varma.

Olen kyllä samaa mieltä kommentoijan kanssa, että ihminen on maapallon kaikista suurin ongelma. Viimeisen vuoden aikana turhautumiseni ja välillä jopa vihani ihmiskuntaa kohtaan on kasvanut, mitä enemmän olen antanut oman pääkoppani ajatella asiaa. Mutta mitä pitemmälle olen antanut ajatusteni vaeltaa, sitä vaikeampaa on olla huomaamatta, että maailman ongelmat on aiheuttanut ihmisten kapeakatseisuus – ja se, että ihmiset yrittävät kapeakatseisesti ratkaista ongelmia yksinkertaisilla keinoilla, kun ongelma on itsessään satojen, jopa tuhansia vuosia vanha ja vaikuttaa joissain tilanteissa jopa koko maapalloon. Sama asia kuin yrittäisi selvittää villalankasotkun saksilla sen sijaan, että selvittäisi sotkun käsin.

Uskon, että suurin osa ihmisistä, jotka joutuvat näkemään, kuulemaan tai jopa kokemaan huonot olot haluavat tehdä jotain kommentoijan esittämien ongelmien korjaamiseksi, eikä se ole väärin. Ongelmana on, ettei yksi ihminen pysty tekemään näin suurien asioiden eteen mitään kuin maan työttömyydelle tai sodalle ja vaikka pystyisivätkin vaikuttamaan, he pystyvät lieventämään kipuja, kunnes lisää ongelmia tulee. Ihmisiä on helppo johdattaa/huiputtaa lupailemalla kaikkea hyvää. Tämä pätee niin Tvinsin mainoksiin kuin myös politiikkaan (esimerkkinä Perussuomalaiset erityisesti). Kuten vanha sananlasku kuuluu ”jos se on liian hyvää ollakseen totta, se ei ole totta.”

Nimetön

Hmmm… Totta toisaalta. Kaikki muut ovat tekemässä suurta tuhoisaa tai valoisaa, mutta olen siltikin pienin ja mitättömän henkilö vastaamaan

Vastaa aiheeseen: totta vai ei?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top