Siirry sisältöön
🥺🥹😫😭😭

Oon 12-vuotias poika ja ku kirjotan tätä kello on 3.04. Tuntuu kuin kukaan ei tykää musta sileen että oltais suhtees ja tiiän siihen syyn. Se on se että oon vähän ylipainoinen ja luokan pelle joka naurataa koko luokaa ja täleen. Aina kun joku tyttö tai poika puhuu musta hyvää saan kuula jälkeen jostain että se ei oikeesti tarkota sitä. Esim kerran istuin yhen tytön vieressä ja oltiin hyvii kavereita ja sit se jotain sano että haluu lakata mun kynnet ja olla ulkona. Kysyin koulun jälkeen tarkotiko se sitä oikeesti ni sit se sano jotai en. Siitä lähtien oon ollu Touch starved. Oon elämässäni varmaan 2 kertaa halannut jotin muutaku mun äitiä tai isää tai tyynyä. Ja haluisin enemän fyysistä kosketusta kuten haleja ja taputuksia selkään jne.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 🥺🥹😫😭😭,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

”last christmas I gave you my heart”…❤️

Voi ei!!!😣
Ne ihmiset ei tee oikeen sulle ja toi on kiusaamista. Kannattaa puhua tosta vanhemmille tai muulle koulun henkilökunnalle. Mutta haluun sanoa sulle yhen asian: MAAILMASSA ON PALJON IHMISIÄ JOTKA VÄLITTÄÄ SUSTA JA RAKASTAA SUA( mukaan lukien minä ja varmasti myös sun vanhemmat)❤️.
Muista, että sussa ei oo mitään vikaa vaan niissä, jotka tota kiusaamista tekee.
Et ole mikään pelle eikä sulle todellakaan saisi nauraa. Voisitko esim kysyä sun vanhemmilta, että voisitko aloittaa jonkun uuden harrastuksen, koska voisit sieltä saada kavereita? Ja tietty, jos et heti uskalla jutella sun vanhemmille tai koulun henkilökunnalle niin tossa ylemmässä päivystäjän kirjoittamassa viestissä on paikkoja, joissa voit jutella ja niitten lisäksi on myös semmonen paikka kuin Apuu chat, jossa voit jutella aikuisen kanssa anonyymisti.
Muista, että mä ja moni muukin ihminen välittää susta ja rakastaa sua! Oot täydellinen just tollasena ja muutenkin ihana!❤️❤️❤️
Tsemppiä ja toivottavasti tää viesti auttoi!❤️

Vastaa aiheeseen: Touch starved

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top