Siirry sisältöön
askhabsh

Nu är jag helt ärlig. Det här svenskspråkiga diskussionsforumet är helt dött. Det skulle vara trevligt om det fanns mer diskussion på svenska här, men det verkar inte som att det kommer mycket folk hit, det är lite tråkigt. Jag kan finska, men det är irriterande att alltid tala finska. Så om någon hamnar här, skulle det vara trevligt om du svarade något!

Imhinen

Jag tror att svensktalande folk har inte hört av det här diskussionsforumet. Finska pratar jag också som modersmål men jag skulle vilja lära mig svenska mer. Bra att vi har diskussionsforumet men det verkar inte nu, du sade det.

💜Neito💜

Jag kan båda nästan lika bra. Men finska kan jag lite mera. Men om du vill så, då kan jag vara här lite mera en jag har varit.

verkk@ri

Hej,

Tack för din kommentar! Det är trevligt att du är ivrig på att delta på diskussion och jag är glad att du delade din tanke. Du påpekade en jättebra utvecklingspunkt och vi här i Nuortennetti vill jobba med att få mera svenskspråkiga med. Under tiden kan du också berätta om Nuortennetti till dina kompisar. Hoppas att snart blir diskussionsforumet mera aktiv.

Med vänliga hälsningar,
Verkkari

Vastaa aiheeseen: Tråkigt

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top