Siirry sisältöön
13v tyttö

Haluan tubettaa. En uskalla kertoa äitilleni koska tiedän miten hän vastaisi: Et varmana! Media on liian vaarallinen ja se on huijareita täynnä!.
Oon halunnu tubettaa siitä asti ku alotin kattomaan lakon videoita. Sitten nousi päähän ajatus että miten minä osaisin tehdä videoita. Sitte mun veli joka ei tiedä mun halusta tubettaa nii kysy multa yhesti että miksi sinä et tubeta? No minä vastasin siihe hölmönä että en haluakkaan koska ei kiinnosta. Sitte sen jälkee meni mun huoneeseen itkemään :(.
Auttakaa jos koette niin :'(

Ps. Tää juttu piinaa kamalasti

Azzie

Tässä kohtaa voisi tietysti miettiä, että miksi haluaa tubettaa. Mikä olisi aiheesi? Mistä puhuisit tai mitä tekisit? Koska tubettajia on nykyään paljon, joten erottuvuus joukosta voi olla melko hankalaa. Pelkästään siksi, että jokin on muotia, ei välttämättä tarkoita, että siitä seuraisi pelkkää iloa.

Sitten, jos olet keksinyt jonkun hyvän näkökulman ja lähestymistavan asiaan, kannattaa puhua äitisi kanssa ihan kunnolla siitä, miksi haluat tubettaa, mitä media on ja mitä se toisi sinulle. Vanhempien on hyvä olla perillä lastensa tekemisistä, ja lasten on hyvä olla avoimia vanhemmille. Menkää vaikka yhdessä Tubeconiin, joka järjestetään tässä pian. Siellä ainakin voisit saada kattavia vastauksia.

Nimetön

Vaikka 13v on YouTuben ikäsuositus, odotahan vielä pari vuotta. Kukaan ei jaksa kattoa sellasia esiteinejä jotka yrittää olla aikuisia esim. Pinkku Pinsku

Azzie

Aikaisempaa kommentoijaa lainatakseni, katsoin uteliaisuudesta muutaman tämän kyseisen Pinkku Pinskun videoista, ja olen samaa mieltä. Vlogilla pitäisi olla jokin pointti. Pidemmän päälle ei jaksa katsoa näitä videoita, missä nuoret kertovat vain itsestään sellaisella ”lähettäkää mulle kysymyksiä, niin vastaan”- asenteella. Miksi se olisi kiinnostavaa? Monet Youtubessa pitkään pyörineet nimet, kuten Smosh, Justimusfilms, Pahalapsi tai Nostalgia Critic tekevät asioita, jotka tekevät kanavista mielenkiintoisia. He saattavat puhua ajankohtaisista asioista, tehdä parodioita tai arvosteluja.

Lisäksi, ei kannata odottaa pelkästään hyvää palautetta. Vaikka video olisi kuinka hieno ja järkevä, aina tulee negatiivista palautetta ja aina joku ei tykkää. Ei kannata odottaa saavansa suosiota pelkästään sillä, että kasvot näkyvät Youtubessa.

Auringonkehrä

Olisiko mahdollista että keskustelisit äitisi kanssa kyseisestä aiheesta? Jos kyseinen kanava on äidillesi kovin tuntematon, kannattaa siitä hänelle kertoa.
Koska olet noin nuori, niin kannattaa ennen oman tilin perustamista vaikka harjoitella kameralla kuvaamista, ilman että lataat mitään vielä nettiin.
Kannattaa myös miettiä mitä riskejä ja mahdollisia haittoja oman kanavan perustamiseen voi mahdollisesti liittyä. Ajatusta kannattaa miettiä jonkin aikaa.
Kannattaa myös miettiä aiheita josta haluaisit tehdä viedoita.
Taikka voisit pyytää vaikka että äitisi auttaisi sinua videoiden teossa.

Vastaa aiheeseen: Tubettaminen :/

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top