Siirry sisältöön
MITÄ MUN PITÄIS TEHÄ??

Oon kaheksannella luokalla oleva tyttö ja oon huomannu et pidän myös tytöistäkin. Ihastuin seiskan lopulla yhteen meidän luokkalaiseen, mut tajusin et miten tyhmä tilanne se oli, koska ei se tyttö vois tytöistä tykätä, joten annoin asian vaa olla. Se on just sellasen tosi kaunis, itsevarma ja kaikkien kaveri, suosittu. Ja ei ees hengata samas porukas, kun oon niitten vähemmän ”suosittujen” kanssa. Just ennen, ku seiska loppu huomasin et se sama ihminen tuijottelee mua tunnneil. Ei se nyt vaa vahingos oo voinu jäädä kattoo mua, ku nii tapahtu melkein joka tunti ja istutaa melkein kaikis luokis iha eri puolil. Nyt sit kesäloman jälkeen ku koulut on alkanut se jatko sitä enkä oikeen tiiä mitä mun pitäis tehä. Ei se kato mua silleen mitenkään vihaisesti tai mulkoillen, vaa vähä niiku mietteliäästi tai silleen. Enkä tiiä oikeesti et mitä hittoo mun pitäis tehä?! Jos lähestyisin sitä ja oon käsittäny ihan väärin, nii häpeen sitä koko elämäni. Ja jos oon taas käsittäny oikein mitä se tarkottaa, mut oon liian ujo lähestyy, nii kadun sitä koko loppu elämäni. Ku eihän se voi musta pitää! Ja ku en oo sitä tyyppii et oisin tosi itsevarma, nii must tuntuu et must on jotain vikaa tai jotain ku se kattoo mua koko ajan. Et jos näytänki ihan hirveeltä tai jotain vastaavaa. Mut sit kuitenki se hymyilee mulle käytävillä ja kattoo koko ajan. Ja ku istuttii vierekkäin matikan tunnil ja olin sinä päivänä oikeesti hirveen näkönen, nii se katto mua koko ajan vaik istuin siin sen vieressä. Ja sit sen jälkee se yritti puhuu mulle ja tälläst. Tänään liikka tunneil se kuitenki taas katto mua ja mä katoin sitä nii sit ruvettii vaa nauraa ja sen kaveri kysy et mille se nauraa nii se oli sillee ehkä vähän epävarmasti ja hämmentyneesti nauraen sille ”No ku Milla(nimi muutettu) tuijottaa” ja katto muhun taas hymyillen. Mitä se tarkotti tolla? Mitä mun pitäis tehä?! Ku mä pidän siit, mut en tiiä et mikse kattoo mua yms. ja et mitä nyt sit tapahtuu. Ku en voi alkaa kuvitella et täst tulee jotain, koska sit petyn vaa kuitenki ku en oo itekkää viel silleen 100% sinut mun bi-seksuaalisuuden kanssa. Apua,kiitos!?

ssanny yhdeksänkymmentäseitsemän.

Jos se toinen tyttö tuijottaa sua usein, niin katotko sä sitä vai esitätkö, ettet nähny sitä? Voisit joskus, ku se kattoo sua, niin kattoo sitä vähän takasin. Ei silleen pitkään, mut silleen, et se tietää, et sä näit sen tuijottavan. Sit voisit kysyy siltä vaikka, et minkä takia se tuijottaa sua koko ajan. En tiiä, oliko yhtään apua, mutta…

Nimetön

Siis kyl mä ain katon takas ja hymyilen, ja se hymyilee mulle takas:) mut en mä voi mennä kysyy et mitä se tujottaa:/

mitä mun pitäis tehä??

Se kattoo mua silti vaik tietää et oon nähny ja kiitos oli apua:))

Nimetön

sun suuntautmisessa ei ole mitään pahaa mut tiiätkö onko tämä henkilö bi? jos ei ole nii voi tilanne olla aika hankala. voihan se olla että se haluaa olla vaan kaveri sulle. koita kaveerata sen kanssa mutta älä vielä ehdota sille mitään vakavaa (:

Nimetön

Sun kannattaa olla rohkea ja kertoa mahdollisista tunteista sille avoimesti, jos niihin ei saa vastausta, maailma ei kaadu siihen!
Voin oikeesti kertoa ihan kokemuksta.
Itekkin olen bi seksuaali, vaikkakin poika, ja ymmärrän hyvin mikä sua tytöissä viehättää, ne on niin pieniä ja pehmeitä.
Iske kiinni vaan, epäröimällä et saavuta mitään,ja luulisi ihmisellä sen verran olevan järkeä päässä ettei susta alkaisi mitään levittelemään tai puhumaan muutenkaan paskaa.

Vastaa aiheeseen: Tuijottelu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top