Siirry sisältöön
Sukka

En ees tiiä onko tää oikee kategoria mihin pistän nyt tän keskustelun, mut oon halunnu puhuu tästä asiasta jo pitkään jollekki mut ei oikein oo ketään kelle puhuu. Oon siis 14v tyttö, panseksuaali, ja tykkään mun kaverista.

Tammikuussa 2021 mun luokalle tuli yks tyttö joka muutti toiselta puolelta Suomee. Siitä saakka mun ja tän henkilön kaverisuhde on ollu paras minkä oon kokenu. Hän on ainoo ihminen kenen kanssa voin olla 100% oma itteni eikä mun tarvi miettii et entä jos teen tai sanon jotain väärin yms. Tän vuoden alussa mä aloin tuntemaan jotain erilaista tätä henkilöö kohtaan ja olin tosi hämmentyny et ”mitä tapahtuu, miks ajattelen tällee?”

Joskus maaliskuussa mä sit tajusin et oon ihastunu siihen. Hän on siis hetero, ja tykkää yhestä meidän luokan pojasta. Me vietetään yhessä aikaa tosi usein joten mä aika usein joudun kuuntelemaan ku hän puhuu siitä pojasta ja se on tosi väsyttävää jatkuvasti esittää etten pitäis siitä.

Tiiän kuitenki et en voi kertoo sille tätä kaikkee koska tää henkilö on nii tärkee mulle ja en tiiä mitä tekisin ilman sitä, ja pelkään et pilaan koko meidän kaverisuhteen jos kerron sille totuuden. Enkä oikeen tiiä mitä teen tän asian kanssa koska tunteiden käsitteleminen on aina ollu mulle tosi vaikeeta

13v biseksuaali ( tyttö )

no oon ite biseksuaali. mut mul on 1 kaveri joka on panseksuaali. no en oo seurustellu joten mul ei oio neuvoja anteeks. mut kerron vähä mitä mulle on käyny jos sopii. no mäkin tykkäsin tytöstä mut sit se vaa loppu ja sen jälkeen ootin sit 2v niin sitte mietin vk et mikä mä oon. ja sit mietin tykkään pojista ja oon ain tykäny ja vähä tytöis joten siit tiesin et oon bi. mun 2 kamuu tietää tän + vanhemmat.
t 13v biseksuaali ( tyttö )

Emt

Valitettavasti en osaa auttaa mut tsemppiä kuitenkin <3

Kakkapökäle

Kannattaa vaa koittaa päästä yli

Vastaa aiheeseen: Tuli tylsää, lukekaa jos jaksatte

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top