Siirry sisältöön
.

Moikka. Tulkaa ihmees juttelee kaikesta! Mul on tylsää, ni halusin luoda tälläsen keskustelun.

Kerron nyt itestäni jotain huviksee: Oon siis 12v, sukupuoltani en tiedä ja seksuaalisuuteni on bi tai pan. En oo tullu kaapista kellekkää, oon sitä harkinnut joskus, mut en oo uskaltanu. Oon luonteeltani aika lapsellinen, huomionkipee, hassu, tyhmä, villi jne. Mietin ainakin itestäni kiinnostavia asioita tosi paljon ja mulla on tosi paljon erilaisia tunnetiloja. Oon aika herkkä ja outo. Ajattelen tosi paljon mun ihastuksia ja kaikkee ”sellasta”. Oon tosi kaksimielinen ja keksin kaikesta jotain kaksimielistä. Rakastan unia, kirjoja ja musiikkia. Kuuntelen lähes kaikenlaista musiikkia, mut eniten tykkään Kpopista. Enkun kielinen pop ja rock on kans hyvää yms. Kirjotan paljon tarinoita ja katon ohjelmia. Mulla on ihan kivat kaverit ja perhe. Rakastan myös eläimiä, varsinkin koiria!

Juu, no tos nyt jotai tietoo musta. Ois kiva kuulla teistä jotain ja saada juttuseuraa. Moikkaa!

Siiika :D

Moi, itse olen 13v poika, rakastan rockia, tarkemmin Heavy Metallia. Oon hetero ihan siis. Pidän videopeleistä, esim. Crash Bandicoot. Musta tuntuu siltä että synnyin väärällä vuosikymmenellä, koska rakastan 80-luvun musiikkia, katon 80-luvun elokuvia jne. :D

Maantieto on best kouluaine!

Spageli

moi👋🏻 oon tyttö jostain täältä suomesta ja tykkään jazz musiikista❤️ kiva ku joku muuki tykkää maantiedosta :D

Norppa♡

Moi! Oon 12v tyttö, en ihan tiiä viel omaa seksuaalisuutta mut epäilen vahvasti et oon bi. Alotin just 7 luokan ja pystyn samaistumaan tohon ”synnyin väärällä vuosikymmenellä” juttuun, mäkin nimittäin rakastan vanhoja leffoja ja musiikkia! Harrastan muaiikkiteatteria ja trumpetinsoittoo, ja oon ollu kahessa näytelmässä kansallisteatterissa. Haluaisin aloittaa partion.

Siiiiika :D

Nimimerkki Spageli, jazz on kyl ihanaa :D Joo en tiedä kauheasti ihmisii jotka diggaa maantiedosta.

Siiiiika :D

Nimimerkki Norppa♡, kiva että joku pystyy samaistumaan :D Ite harrastin partiota 2-5 luokilla, ja se oli kyllä tosi kivaa! Suosittelen :)

Vastaa aiheeseen: Tulkaa juttelee! :)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top