Siirry sisältöön
ahdistunutkokoajan

niin hölmöltä kuin se kuulostaakin, oon menettäny terveyden, itsetunnon ja elämänhalun tummien silmänalusten takia..joka päivä pääs pyörii vaa toi yks asia ja harkitsen jokaisen liikkeenk siten et ihmiset ei näkis mun kasvoja. Vältän katse-jopa ihmiskontakteja, perun menoja jos aamul peiist tuijottaa liia paha zombi, oon kärsiny unettomuudesta tän takia monta vuotta koska aamusta iltaan ahistaa jos en saakkaa unta ni seuraavan päivän oon viel kamalamman näkönen ja siitähä se kierre syntyy.
Lääkärit on määränny ties mitä unilääkkeitä mut eihä ne oo tehonnu, eikai ihmistä sit vaa voi pistää nukkumaan..eniten ahistaa ku nukun yössä vaan 3-4 tuntia eikä niitäkään putkeen vaan heräilen 3-4 yöllä ja valvon sit siitä. Oon puhunu äitin kans tästä ja se sano et mul on vähä niiku anoreksia, mut mikä kohdistuu noihi silmänalusiin. Oon saanu niist pakkomielteen.
Joka aamu on yht kamppailuu mennä kouluun ku muut näyttää niin virkeiltä ja ite haudan takaa nousseelta, en vaa jaksa tätä enää ja tätä sisäistä tuskaa, kiitos ja näkemiin.

Nuoripoika

Itsellä aivan sama :(

tyttö

mullakin on tosi tumma silmänaluset ja näytän iha haudast nousseelt aamusin…

Nimetön

Osta vaaleaa meikkivoidetta ja puuteria ja kokeile laittaa niitä silmien alle, on myös olemassa sellainen hassua vihreetä voidetta millä tummia silmien alusia voi häivyttää, toimii hyvin äiti käyttää sellasta :)

Vastaa aiheeseen: tummat silmänaluset ja uniongelmat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top