Siirry sisältöön
tunteeton(ko?)96

Rakastuin yli vuosi sitten erääseen vuotta nuorempaan poikaan… No tykättyäni hänestä päädyin lopulta kertomaan hänelle. En ole ennen varsinaisesti ihastunut kenenkään niin paljon että edes ajattelisin kertovani asiasta. No kun en mikään ”rakkauden ammattilainen” ole niin kerroin asiasta hänelle, ilmeisesti tulkitsin häntä väärin tai sitten vain kuvittelin=P no särjin sydämeni ja pahasti. Nyt vasta puolen vuoden jälkeen olen päässyt jotenkin toipumaan siitä… Lisäksi minua harmittaa se että vaikka lupasimme että tää asia ei vaikuta mitenkään kaveruuteemme, niin hän ei enää puhu minulle jne…
No varsinainen asia mikä mua mietityttää on se etten ole tuntenut mitään sen jälkeen(enkä oo ihan varma oonko sitä ennenkään) muita poikia kohtaan. Tulee vaan sellanen:”joo onhan toi kiva/kivan näköinen.” ja se siitä… ei mitään tunnetta… eikä minulla enää ole tunteita entistä ihastustani kohtaan…mistä tällainen johtuu??

Arttu – Verkkari

Moikka!

Ihastuminen, rakastuminen ja kaikkiin tunteisiin liittyvät asiat ovat ihana asia.

Asiasi voi johtua siitä, että sydämesi on särkynyt ja et ole päässyt asiasi kanssa eteenpäin.

Jos asiasi painaa mieltä, voisit puhua koulusi kuraattorin, terveydenhoitajan, pysykologin tai opon kanssa asiasta :)

Voisit myös puhua kotona vanhemmillesi asiasta tai jollekkin muulle aikuiselle :)

Halutettasi voit kertoa jollekkin kaverillesi asiasta tai voisit ottaa asian puheeksi sen pojan kanssa, johon aikoinaan rakastuit.

Jos kaverisuhteet menevät poikki tämän takia, kannattaa puhua jollekkin asiasta :)

tsemppiä! :)

ali

moi

Vastaa aiheeseen: Tunteeton

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top