Siirry sisältöön
Avuton04

Moi,
Elikkä mulla on alkanu 2kk sitten menkat, mutta niitä ei sen jälkeen oo näkyny, onko näin iso väli normaalia? Oon siis ihan normaalipainonen, ja -pitunen. Mutta tunteista, nykyään pienikin surullinen juttu tuntuu tosi pahalta ja kaikki ärsyttää, esim lumi, se kun mun koira kiskoo hihnaa, se ettei radiosta tuu hyvää musaa, wapissa kukaan ei vastaa tai tulee johonkin ryhmään hirveet spämmit, kuulokkeet on solmussa, hiukset on sähköset, on kylmä, liian paljon menoja, ei jaksa tehdä mitään, väsyttää, ja niin, että ihan mukava lista, joka vielä jatkuu kyllä. Pliis kertokaa ONKO NORMAALIA?

Nuortennetin Ylläpito

Hei,

Hyvä, että otit yhteyttä meihin, olit tosi rohkea. Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Tietävätkö vanhempasi ajatuksistasi? Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? –osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20.

Olet ottanut jo ensimmäisen askeleen kohti sitä, että olosi helpottaa, kun kirjoitit meille. Olemme mielellämme tukenasi jatkossakin, ethän jää yksin huoliesi kanssa! Olet kaiken avun arvoinen <3

Vastaa aiheeseen: Tunteiden myrsky -Ja menkat.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top