Siirry sisältöön
Neitonen

Apuu! Mulla on iso ongelma!
Eli oon rakastunut, en ihastunut vaan rakastunut naapuriimme (poika)! Ollaan saman ikäisiä ja ontiin pienenä parhaat kaverit! Mut jotenki siin vaa kävi nii, et ku mentii kouluu (ollaa eri kouluis) ni jotenki etäännyttiin toisistamme! Tuntuu etten enää edes tunne häntä!
Siitä on nyt seittemän vuotta ja jotenki kaipaan sitä ihan sikana! Silti en vaa joteki uskalla mennä puhumaan sille, ku ei se enää oikeen tunnu luonnolliselta kävellä niitten pihalle, saati mennä soittaa ovikelloo! Ja en tiiä sen ”yksityis elämästä” enää tuskin mitään! Edes seurusteleeko se jonkun kanssa! Miten voisin hienovaraisesti vihjata tunteistani, kuitenkaan loukkaamatta häntä, mikäli hän seurustelee tai olematta liian tungetteleva? Kaikki, siis KAIKKI apu on tarpeen!

apu(ko)

Kannattaisis ensin hakea tuttavuuta esim. facebookin avulla ja sitten pikkuhiljaa alat vihjaileen. Onnea sulle!!!!

Mä täällä

No entä jos yrittäisit mennä juttelemaan ja kysymään ihan vaan kuulumisia. Ette ole pitkään aikaan siis ollu tekemisissä joten voit ihan hyvin kysyä kuulumisia. Voi olla että siitä juttu lähtis eteenpäin ja olisitte taas enemmän tekemisissä ja sen jälkeen tunteista on hiukan helpompi puhua.

Neitonen

Sinulle Apu(ko)
Ongelma vain on ettei hän hyväksy mua kaveriksi facebooksissa, vaikka sillä on ainakin tsiljardi miita kaveria ja kun lähetän sille viestin niin se ei vastaa!

Vastaa aiheeseen: Tuntematonko?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top