Siirry sisältöön
joku02

Musta tuntuu välillä, että kukaan ei välitä tai tykkää musta. Se on ärsyttävää, ku tunnen oloni ulkopuoliseks. Joudun aika usein olemaan yksin välkällä, kun kolme kamuu on on keskenään, neljä hoitaa meidän koulun kirjastoo, kolme on keskenään ja en haluu mennä poikien mukaan pallopeleihin. Haluaisin mennä mun parhaan kaverin mukaan, mutta must tuntuu et se ei haluu olla mun kaa tai on mulle jostain vihanen.(En ymmärrä mistä se ois mulle vihanen)Ottaisin mielelläni vinkkejä vastaan!

been there,done that

Itselläni ollut sama tilanne ja siitä on vaan päässy yli et oon ettiny uusia kavereita ja jättäny sellaset jotka ei välitä musta. Ite oon aina ollu se joka yhdistää porukkaa ja luo kivoja tapahtumia/kaupunkireissuja mut en oo ikinä saanu ystävällisyyttä takaisin…
Uusia kavereita ei saa jos vain odottaa niiden tulevan, tee sitä missä oothyvä piirtäminen yms esim itekki oon taiteellinen ja ollu luokan parhaimpia kuviksessa ja sitä kautta tutustunu uusiin ihmisiin. Ja jos oot yläasteella niin älä murehdi se menee ohi nopeasti ja pääset uuteen kouluun ysin jälkeen! Ja jos oot ala-asteella niin samajuttu!

PomPom

Kuulostat vähän multa!
Ite oon vähän yksinäinen ja tuntuu ettei vähät kaverit jaksa ollenkaan, mutta yritän nyt neuvoa jotenkin :
Voisitkos hankkia harrastuksia? Ei mitään kallista välttämättä mutta esim. 4Hkerhoja ja muuta tällaisia ryhmätekemisiä varmasti löytyy sieltä sun alueeltasikin? Sieltä löytyisi varmasti uusia kavereita ja muuta ajateltavaa, ettet tuntisi olevasi niin ulkopuolinen?
Lisäksi kannattaa jutella näille kavereillesi, voisitko olla tässä kolmenryhmässä ja jos se ei käy, miksi se ei käy? Kysy suoraan eivätkö he halua olla kanssasi enää, koska jos jää roikkumaan sellaisten kanssa tulee vaan pahempi mieli :(
Puhu myös parhaalle kaverillesi suoraan, ja jos on vihainen jostain niin ainakin voit pyytää anteeksi jos olet vaikka tehnyt jotain? :o

Puhu kanssa aikuiselle, sano miltä susta tuntuu ja miksi susta tuntuu yksinäiseltä ja epätykättävältä, ne voi varmasti sanoa jotain vinkkejä jne?

Kokeile myös niitä pallopelejä jos ei oo muuta, voin sanoa että ne on tosi kivoja kun pääsee mukaan, ja kunto paranee! :)

Tsemppiä, halaus ja muista että aina joku välittää ja tykkää ja haluais olla sun kanssas! :)

Vastaa aiheeseen: Tuntuu et kukaan ei ymmärrä tai välitä!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top