Siirry sisältöön
Ihmis_Tyhjiö

Täytän lähipäivinä kolmetoista. Oon jo jonkin aikaa ajatellut usein etten pidä itsestäni, ku sanon jotai noloo tai oon mielestäni ärsyttävä tai kun mun kaverit ei vastaa viesteihin jossa kerron asioista joista oon innoissani. Vaikutan varmaan pinnalliselta ja oudolta mut en voi sille mitään et en oo onnellinen enkä pysty olemaan itseni ilman et inhoon jotai itsessäni myöhemmin. Rakastan leffoja ja ärsytän ystävääni tahallani puhumalla highschool musicalista. Ja en yritä loukata eikä se hänestä ole kuulemma ongelmakaan mutta en vain pysty olemaan ajattelematta että teen tyhmiä asioita ja olen huonolla tavalla outo

09muijjjja

Kaikki on yhtä arvokkaita❤️❤️😘😘ja kaikilla saa olla omat mielipiteet!! Musta kuulostat kivalta, aika samalta ku yks mun parhaista kavereista paitsi että se ei inhoo itteensö eikä sun kaan pitäis inhoo ittees🥺🥺🥺sillon kun alat ajatteleen huonoja asioita ittestäs ni Yritä ajatella mieluummin hyviä!!! Tsemii❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘❤️😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍❤️❤️❤️😘😘😘

🌈rainbow🌈

Saat olla oma itses.
Jos sun kaverot oikeesti välittää susta niin he kyllä ymmärtävät eikä ärsyynny.

Älä muuta ittees! Oot täydellinen just noin ja uskon, että ooot tosi kiva. <333

Tsemppiii!!!!

MäVaan

Hei ikävä kuulla, ettet pidä ittestäs. Muista kuitenkin, että kukaan ei oo täydellinen. Aina jokanen meistä löytää asioita itestänsä, josta ei pidä. Niitä täytyy vaan yrittää hyväksyä. Mitä muiden ihmisten mielipiteeseen susta tulee, ni älä välitä niistä. Älä anna siis muiden mielipiteiden susta heijastaa sun omaan ajatukseen itestä! Kaikista ihmisistä ei voi tykätä ja meitä ärsyttää toisissamme eri asiat. Sä tuut varmasti vielä löytää sun ympärille samanhenkisiä ihmisiä.
Oot varmasti aivan mahtava ihminen :)
-17v tyttö

maailman parantaja <3

Moi! Tosi inhottavaa kuulla et sulla on tollasta. Toisaalta jos oot just täyttämässä 13 se meinaa että oot kutosella ja se on todella vaikee vuosi.

Muista kuitenkin että sulla saa olla omia mielenkiinnon kohteita ja sä saat olla just sellanen ku haluat.

Älä muutu koska muut haluaa että sä muutut. Sä oot vahva, upea, älykäs ja varmasti myös todella kaunis.

Tavoittele unelmias, koska siinä polulla sä tapaat oikeita tosi ystäviä ja ikävä kyllä myös ei niin kivoja ihmisiä. Mut ne jotka jää, on jäädäkseen.

Paljon tsemppiä ❤️

T: meikä maailmanparantaja

Ihmis_Tyhjiö

:)

Vastaa aiheeseen: Tuntuu et musta ei pidetä enkä pidä itestäni

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top