Siirry sisältöön
Tyttönen 04

Musta tuntuu et mun kolme parasta kaveria ei enää juurikaan välitä musta. Esimerkiksi: He eivät koskaan odota minua ruokalassa että saisin syötyä, mutta toisiaan he odottavat. Minä odotan aina heitä, jos he sattuisivat tekemään samoin, mutta ei.
Toiseksi tulen aina heitä aamuisin ennen kouluun (koska koulukyydit) he tulevat taas normaalisti busseilla. Kun he väkevät minut istumassa odottamassa heitä, niin he istuvat muualle kuin eivät näkisi minua, he vain katsovat minua.
Kolmanneksi yleensä jos pitää tehdä jokin parityö vaikka kuinka sanon ja kysyn niin he eivät edes juurikaan katso minua, vaan pitävät huolen että he olisivat pari ja kolmas heistä jonkun muun luokkalaisemme tytön kanssa.
Neljänneksi he aina puhuvat minne ovat menossa ja kysyn voisinko tulla mukaan, saan aina kieltävän vastauksen. Joskus kun ehdotan että menisimme neljästään jonnekkin niin heille ei käy. Mutta sinä päivänä jolle ehdotin ohjelmaa ovat he kolmistaan siellä minne alunperin ehdotin. Ja vielä jos en satu kuulemaan mitä he sanovat ja kysyn mitä he sanoivat he vain sanovat että ”no ei mitään”. Tämä tuntuu minusta tosi pahalta. :(

Justme

Hei rakas!! Mä tiiän täysin miltä susta tuntuu. Joskus kaikki ei vaan mee kivasti ja tuntuu pahalta. Mulla on ollu toi sama. Mun 2 parastakaverii ei enää puhu mulle. Ne välttelee mun katsetta ja puhuu toisilleen. Mut ignoorataan täysin ja se syö. En oikeen tiiä mitä tohon vois tehä, mut lupaan ettet oo ainoo tän asian kaa.
Mä ite ootan vaa muutosta, jota ei kyllä näy… tää kaikki pelottaa ja tiiän et varmaan suaki. Mut me päästää täst yli, koska meit tuetaan aina!!

Sama

Mulla on sama mun kaks kaveria välkillä aina töllää mua ja joskus nauraa sen jälkeen olin enne niitten kaa koko ajan mut en enää niin paljon kun ne vähä kuin syrjii mua ni oon nyt muitten luokkalaisten kaa ja sit meistä kolmesta aina ne kaks määräs kaiken ja sit ne aina toisilleen jonna mennääks pelaa futista (nimi muutettu) ja ei ikinä kysyny multa

se joka on käynyt läpi ton 04

Mulla on ollu toi sama tilanne. Ignooratkaa vaan ne ja ettiikää parempii ystäviä. Mul mua kiusas eli haukku ja syrji mun maailman paras kaveri mut sit en vaa vastannu sen viesteihin ja olin koulussa muiden kanssa. Mut jos haluut sopii nii kannattaa kysy iha suoraa vaa (oon siis ite väleis sen kaa) et miks ette oo enää samalai ku enne. Ja jos iha oikeesti mikää ei auta ni kannattaa puhuu jollekki aikuiselle tai koulu tyypille.
Toivottavasti oli apuu💗

04tyttö

mul on sama ongelma. Ku istun kavereitten kaa vaikka koulun ruokalassa ja ssinä istuu jotain muitakin niin jos vaikka kysyn mennäänkä jo ulos ku tääl on tylsää ni en saa vastausta mut sitku joku muu kysyy samaa heti mun jälkeen ni sit kyl mennään heti ulos…. se ei tunnun hirveen kivalta. kaikissa paritöissä joudun aina olee yksin koska kukaan ei haluu olla mun kaa pari.

Vastaa aiheeseen: Tuntuu et oon kavereille ilmaa.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top