Siirry sisältöön
just se yks

moro! oon tällänen nuori/teini jostaa päin suomee. tos viimevuonna joulukuussa mä ja mun poikaystävä alettii hengaa ja sit alettii olee yhes. kaikki meni tosi hyvin (noh sillee mä luulin). meil oli ihan hauskaa ja kivaa yhes. tajusin heti alusta asti et se ei halunnu kertoo lähes kellee meist. huomasin et se alko hengailee paljo muitten tyttöjen kaa ja jos me oltii jossaa ja sinne tuli jotaa sen frendei (jotka oli tyttöi) nii se vaa sano et oon sen ”kaveri” ja jos sen sisko oli mukana ni olin silloin sen siskon kaveri. hiljallee aloin huomaamaa et se kohtelee mua tosi p*skamaisesti. se ei kattonu mua, vältti katsekontaktii, ei puhunu mulle, eikä muutakaa sellasta (siis koulussa). mun kaverit tuli puhuu mulle ja ne yritti kertoo et se ei oo mun arvonen ja se kohtelee mua tosi huonosti. en uskonu niit. no sit vähä ajassa eteenpäin. about 4-5 viikkoo sitte, meillä oli kässä tunti. (ainii sellanen huomio et me molemmat käytetää v*pea, tai no ite lopetin ♡) ja kässä tunnin aikana kävin vessassa vähä käyttääs sitä. (älkää poistako tätä jookooo ♡) ope sit huomas ja se pyys mut mukaan ja mun repun. mä otin mun kaverin repun koska en halunnu jäädä kiinni (hehehe). samalla se pyys mun poikaystävän(!??!?) se ei tajunnu mitä tapahtuu ja se jäi sitte kiinni (v*pesta siis). ite en jääny. sit ku katoin sitä tunni, olin tosi surullinen sen puolesta. se katto mua vihasest, en tajunnu mitää silloin. okei sitte kelataa vähä pitemmälle sitä samaa päivää. se laittaa mulle viestii snäpis. ”eroon” järkytyin. en tajunnu. vastasin ”hä” se vastas ”eroon” kysyin ”ootko fr?” se sano ”oon.” en vieläkää tajunnu. sit se selitti jotaa tällästä: ”anteeks mut en haluu olla enää sun kaa, ku kerroit opelle mun v*pest” yms. ⚠️disclamer en kertonu!!!!⚠️ v*tuttaa mitä vastasin sille. laitoin jotaa: ”sori, ymmärrän kyl mitä tarkotat mut en kertonu”. seuraavat päivät heräsin joka aamu snäppeihi sen kavereilt missä ne sano kuinka ämmä (ja kaikkee mitä en kehtaa kirjottaa tänne) oon ja et oon hirvee ihminen ku kerroin opelle. täs vaihees itkin, koska en vieläkää kertonu. sit kelataa tähä päivää. oon päässy yli siitä!!! ♡♡ no arvatkaa mitä? se tykkää mun tosi tosi tosi hyvästä kaverista. HAHAHAH hyi. ainii se on samalla luokal, ja nykyää kaikki meiän luokan mimmit vihaa sitä koska se kohteli mua niin p*skast.

❤️

Oikeesti mikä nyky jätkii vaivaa ku ne ei vi×tu osaa kohdella tyttöi oikein toi on ihan saakelin ärsyttävää että se kohteli sua kun pa×kaa ja en vaa niinku tajuu et mikä nyky jätkii vaivaa mut voimii sulle vaikka oot päässy siitä jo yli mut en vaa jaksa et miks pitää oikeesti sit olla hirveesti mimmi kavereitten kaa ku jos on tyttöystävä ja siis en oo mitään sitä vastaan et pojis on tyttö puolisii kaverei tai nii tajusit ehkä mutta en vaan kestä🥲💪💖

Cavalier❤️‍🩹🐶

Oli kyllä aika perseestä toi koko tyyppi. Siis ja eros viel viestillä!? Siis mitä himskattia. Mutta jos ei ota asioista selvää ennen kuin alkaa syyttelemään niin vähän outoa. Ja kohteli vielä niin huonosti. Hän ei ansainnut sua missään välissä. Sä ansaitset parempaa, kaikkea hyvää sulle.
<3

SMART@SS

Tosi ikävä kuulla 😥

Vastaa aiheeseen: turha avautuminen (saa vastaa jos huvittaa)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top