Siirry sisältöön
Turhautunut

Hei,
Olen kovin pettynyt tämän palstan moderointiin. Nuoret, jotka kysyvät tällä palstalla mm. apua ongelmiinsa, joutuvat odottamaan usein ensin monta viikkoa, että viesti julkaistaan, minkä jälkeen he jotuvat vielä odottamaan useita viikkoka että vastaukset viestiin on moderoitu.

Mielestäni tämä on vakava ongelma, sillä nämä epätietoiset nuoret tuskin jaksavat enää vilkuilla, että onko heidän viestiään vieläkään julkaistu monen viikon jälkeen, minkä seurauksena he eivät välttämättä näe vastauksia kysymykseensä, jossa he pyytävät apua.

MLL ylläpito

Hei,

Iso kiitos, että laitoit palautetta. Olemme pahoillamme, että moderointi on viime aikoina ollut hitaan puoleista. Se on totta, että odottaminen turhauttaa ja huolet kaipaisivat nopeampaa ratkaisua. Pyrimme parantamaan tahtia viimeistään syksyllä, mutta myös nyt kesälomakauden aikana.

Nopeamman vastauksen viestiin saa kirjoittamalla nettikirjepalveluumme osoitteesta http://www.nuortennetti.fi. Kirjepalvelussa päivystäjämme vastaavat henkilökohtaisella viestillä muutamassa päivässä, viimeistään alle viikon kuluessa. Keskustelupalstalta toki saa vertaistukea muilta nuorilta, mikä on myös tärkeää. Kaikesta huolimatta on tärkeää, että kukaan ei jäisi yksin huoltensa kanssa.

Meille voi myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen p. 116111 joka päivä ja myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20. Kirjoittaminen voi toki olla helpompaa, joskus puhuminen tuntuu tosi jännittävälle, mutta kannattaa kuitenkin kokeilla. Päivystäjämme ovat lämpöisiä ja kuulemme monenlaista ja olemme valmistautuneita monenlaisiin tilanteisiin, joten meille voi olla yhteydessä ihan mistä vain asiasta.

Mukava kuitenkin kuulla, että keskustelupalsta on lukijoille tärkeä foorumi. Kuulemme mielellämme jatkossakin ajatuksianne palstasta, joten laitelkaa taas viestejä tulemaan. Mitä muuta toivoisitte palstalta kuin nopeampaa moderointia?

Mukavaa kesää kaikille ja kuullaan edelleen!

Vastaa aiheeseen: Turhauttava odottelu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top