Siirry sisältöön
anonyymí

Eilen ratsastin ilman satulaa hevosella ja kotiin tultuani huomasin sisempien häpyhuulten olevan turvoksissa ja suuremmat. Alapää hankautui kyllä ikävästi hepan selkärankaa vasten. Käveleminen ja seisominen on vaikeaa. Kovin kipeä se ei ole, hieman kosketusarka. Meneekö tämä itsestään ohi, sillä en haluaisi minnekkään lääkärille lähteä :D

OrganicGreenTea

Moi!
Uskoisin sen menevän itsestään ohi. Pidä alapää puhtaana ja vältä tiukkoja alushousuja. Jos kuitenki huomaat ettei se kehity mihinkää suuntaan, kannattaa mennä lääkäriin. :)

HotChocolate

Heippa! :)

Joo varsinkin ilman satulaa siinä on se riski, mutta koska on lähinnä vaan hankaamisesta tullut juttu niin sanoisin että jo päivässä parissa helpottuu!
Hepan selässä hyvä kikka on että yrittää istua istuinluilla (kaksi luuta takapuolessa jotka kyllä tuntee kun istuu suorassa) ja välttää nojaamista eteenpäin. Vaikkei se sinänsä ole mitään vaarallista mutta epämukavaa ja tietty jos useasti menee satulatta niin voi tulla pidemmän päälle haavoja yms.
Vähän väljemmät alushousut ja vaikka lämpimällä/viileällä vedellä suihkuttelu joskus on ihan hyvä keino rauhoitella aluetta, veden lämpö ihan oman mieltymyksen mukaan.
Joten odottele päivä pari, kun osasit paikantaa syyn ongelmalle ja se on tuollainen, en olisi yhtään huolissani! Tsemppiä! :)

Geekforever

Jos ne siitä ratsastuksesta itseensä ottivat, luultavasti rauhoittuvat itsekseen.
Jos eivät, kerro esim. Äidille, niin mietitte yhdessä, mitä teette ?

Vastaa aiheeseen: Turvonneet häpyhuulet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top