Siirry sisältöön
V 🏳️‍🌈 [osa nimimerkistä poistettu]

Moikka, nyt mä päätän avautuu mun elämäst semi öö anonyyminä? Jooh elikkäs; mulle on diagnoosina ahistus/sosiaaline ahistus (en muista kumpi) ja ainaki keskivaikee masennus. Käyn usein puhumas ammattilaisrlle ja on lääkkeetki olemas, mutta oon tullu yli 9kk nappien syönnin jälkeen että eivät auta lähes yhtään. Jopa tilannr vaan pahentunut. Koulunkäynti menee päin peesettä, oon halunnu [osa tekstistä poistettu]. Oon aika varma että suvussa joku masennuksrn maholline ööm ”mahdollistava” asia. Siskolla myös masennus, iskällä alkoholismi, veljel oppimisvaikeus, ja äiti tressaa kaikesta ja välillä oikeesti huutaa ilman syytä.
En osaa enää itkee, lääkkeet tehny jotai ett en vaan enää osaa yleensä. Tosiaa koulus ahistaa, kotona ahistqa, kqikkialla ahistaa. Arkipäivinä kauhee tressi, noh viikonloput enemmä helvettii ku iskä juo ittensä siihe tilaa ett just ja just pysyy pystys. Äiti useesti sanonu sille ett pitäs lopettaa juomine, mur ei oo viel kernny… perhe ja suku (suurinosa) on homo-&transfoobisia, ja heii arvatkaaasss mitä :D meikkis kuuluu itekki lgbtq+ yhteisöön xd (omni/pan &genderfluid??) Oon mä onnistunu tulla kaapist kavereille ja siskolle. Jee? Ööm pitäskö mun mainita se ett aina jotenki ite jputunu kiusaamisen kohteeks. Äiti epäilee mulle jotai autismikirjoo ja no käyn siel tutkimuksis nii hmm. En tosiaa tiiä mut toivottavasti teil menee paremmi. Sori kirjotusvirhest ja vitu sekalaisest tekstist xd. Koitan pysyy hengis. Stemppii jos teil menee huonosti, kyl tää viel täst mä lupaan <3 heipsu

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei V 🏳️‍🌈,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi
aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” –
keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä
keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan
siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai
chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

SpageLi🏳️‍🌈

oon niin pahoillani mitä kaikkea joudut käymään läpi🫂
jos lääkkeet ei auta oloa niin sano siitä ammattilaiselle ja jos olo oikeasti pahenee enemmän, niin puhu.

itsellä kans mielenterveys ihan väärällä raiteella. löytyy ahdistusta, mahdollista masennusta, oman kehon väärentämistä, traumoja kaksi kappaletta, paniikkikohtauksia ja mitä vielä. ja kyllä olen sanonut tästä vanhemmille mutta eivät osaa piettää lupauksiaan, se on varmaan yksi syy miksi en halua puhua ongelmista face2face. en koe että en ole kyllin sairas saamaan apua mutta kun elämä alkaa pikkuhiljaa tuntumaan psykoosilta, niin eiköhän tässä olisi jo aika edes yrittää hankkia itselleen apua.

tsemppii ja voimii sulle❤️🫂💪

[osa viestistä poistettu]

Vastaa aiheeseen: Tw mielenterveys ongelmat &sh + toxic perhesuhe?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top