Siirry sisältöön
🦋👑💓

Eli ihan ekana tästä viestistä tulee pitkä ja en välttämättä osaa kirjoittaa tätä järkevästi
Sekä tekstissä on monia turhia asioita mielestäni.

Okei eli kaikki alko 2021 marras/joulukuussa kun olin 10v kun ja aloin [osa tekstistä poistettu]. Se kesti noin kuukauden kunnes hankin apua apuun chatistä. Menin puhumaan apuu chattiin siitä että olin [osa tekstistä poistettu] ja että haluaisin lopettaa sen mutten ”pysty”. Apuu chatin auikuin puhui kanssani ja ehdotti lastensuojeluilmoitusta. Ensin sanoin ei ja ajattelin että ei ikinä, Kuitenki päti päivää myöhemmin kun olin miettinyt asiaa menin chattiin uudestaan ja soin että olin siellä aikaisemmin ja sieltä oltiin ehdotettu ilmoitusta ja että olisin valmis siihen. Noh sitten Aikuinen kysyi kysymyksiä mitä tarvitsi ja lähetti ilmoituksen. Heti seuraavana päivänä/sen jälkeen kaaduin asiaa todella paljon. Sitten joulukuussa olin parin kaverini kanssa joulujuhlissa toisen kaverini luona, en kestänyt sitä että olin ainut joka tiedä ongelmastani joten päätin kirjoittaa notes äppiin että haluan puhua hänen (bff:äni) kanssa ulkona juhlien jälkeen koska en vain pystynyt sanomaan mitään. Juhlien jälkeen lähdin hänen ja yhden toisen kaverini kanssa kotiin ja pysii. Toista kaverini menemään vähän kauemmas ja näytin parhaalle kaverille i että [osa tekstistä poistettu], se oli isoin virhe ikinä kadun sitä vieläkin koska [osa tekstistä poistettu] ja en voisi kuvitella miltä minusta tuntuisi jos joku näyttäisi saman minulle. (Tuo osa oli vähän turha mutta ei voi mitään) Joulukuun lopussa äitini kertoi minulle että olin saanut ilmoituksen että minusta oli tehty lastensuojelu ilmoitus hän kysyin tiedänkö miksi ja sanoin en vaikka tiesin. Hän sanoi sottavansa jonnekin ja kysyvän miksi ilmoitus on tehty. Samana päivänä kun jäin soitti sinne menin kauppakeskukseen kaverini kanssa koska panikoi . Kun tulin kotiin äitini kysyin yiedänkö miksi iloitun oli tehty ja sain kyllä ja aloin itkemään. Äitini sanoin vain että onko minulla mouita itsetuhoisia ajatuksia ja sanoin ei vaikka en ollut varma, yhdestä asiasta olen iloinen , hän antoi minulle aikaa eikä puhunut asiasta ellei ollut pakko koska en halunnut. 2022 kun koulu alkoi menin kuraatorille sekä kävin puhumassa kerran äitini kanssa sosiaali työntekijöille sekä he kävivät kotonamme kerran asia oli selvitetty ja ”lopetin [osa tekstistä poistettu]”. Mutta en vain pystynyt siitä lähtien tähän päivään asti olen mukamas [osa tekstistä poistettu] mutta silti minua pelottaa että sorrun vielä enemmän ja että se alkaa vielä pahempana taas niinkuin 2022 kesänä kun minun piti keskittyä sekä sulkeas silmät ja kertoi atsellenk etten voi tehdä sitä. En tiedä mitä tehdä koska en voi mennä kuraattorille koska en halua äitini huolestuvan taas
(Kiitos jos luit kokonaan koska pitkä teksti)

Mitä minun pitäisi tehdä?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 🦋👑💓,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: !TW! [otsikko muutettu]

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top