Siirry sisältöön

Tykkääkö kukaan musta jos mulla on silmälasit?

Tyttö

Oon just saamassa silmälasit, joita en käyttäisi koko aikaa. Mutta pelkään että jos näköni huononee vielä niin että joutuisin pitämään laseja koko ajan. Itseäni ei lasit haittaa, mutta pelkään ettei kukaan ihastu minuun jos mulla on lasit.😥 Lisäksi olen vielä lesbo joten on vielä vaikeampaa löytää kumppania, saati sitten jos kukaan ei tykkää musta lasieni takia.💔

Tarvitsisin kipeästi apua.☹👓

girl011

Ei silmälasit tee susta yhtää huonompaa ihmistä.

Zada

Oon lesbo ja tykkään tytöstä jolla on silmälasit 😆Kyllä susta tykätään!

Dunnouw

Sama. Itelläkin muuten silmälasit

Lilli

Rohkeasti kirjoitit tänne murheesi.
Kukaan ei tykästy/rakastu toisen asusteisiin vaan siihen ihmiseen. Valitse itsellesi mieluisat lasit ja jos meikkaat niin netistä löytyy mahtavia meikkivinkkejä silmälasimeikkiin.
Itselläni on lasit myös ja mielestäni meikitkin näyttää kivemmalta silmälasien kanssa kunhan ei tee vahvoja rajauksia.
Ole rohkeasti oma itsesi ja tykkää itsestäsi..silloin se näkyy muillekkin ja vaikuttaa positiivisesti kaikkeen. Tsemiä

Ketsuppi

Moi! Mulla on ollut silmälasit jo pitkään. En oo ikinä ollu mikään suosittu (tai siis oon ollu aina ”hikke”) joten tää on vähän eri asia.

Mutta siis. Jos joku oikeesti ei tykkää susta sen takia, että sulla on silmälasit niin onko se muka oikeeta välittämistä. Ite oon ilonen, että jos joku ei tykkää musta silmälasien takia niin se häipyy mun elämästä. Mutta kukaan ei häippässy.

Ymmärrän kumminkin mitä tarkotat ja oon miettinyt noita samoja juttuja uudestaan ja uudestaan. Mulla on tosi tosi tosi huono näkö mutta oon silti miettiny, että entä jos en käyttäiskään laseja. Mutta oon päätyny siihen lopputulokseen, että mielummin näen maailman ja oon sinkku, kuin oon suhteessa jossa en ees näe mun kumppanin naamaa metrin päästä.

Silmälaseja on myös erilaisia. Rehellisesti sanoen mä ite oon menny täysillä mummolaseille, mutta se ei oo haitannu ketään. Ja ne sopii mulle. Mutta on erilaisia silmälaseja: semmosia jotka kaikki huomaa ja sit on semmosia huomaamattomia. Jotkut sangat on muodissa ja sitten trendit vaihtuu ja joku muu trendaa. Sulle löytyy kyllä hyvät lasit.

Tsemppiä, sä selviit kyllä 💖💖 maailma on näkemisen arvoinen

Tyttö

oot ihana!!

silmälasit on mun mielestä söpöt ja mä ainaki tykkään muiduist jol on silmälasit.. Onnee tulevaisuuteen :DD

da da daa

moi. mäkin olen lesbo ja mulla on ollut lasit 5v, oon huomannut ettei lasit juuri vaikuta. ennemminkin muut seksuaalivähemmistöihin kuuuluvat tytöt on kehunut mua ja mun laseja

En keksi nimee

Mullekin tuli noin vuosi sitten lasit eka se oli tosi ahdistavaa ja näytin ihan eri ihmiseltä se tuntu oudolta mutta autto näköön

Vinkki valitkaa lasit aina hyvin harkiten ja ottakaa semmoset lasit jotka tuntuu omalta.

Ja jos mietit tykkääkö joku susta jos sul on lasit niin älä huoli. Minusta se ehkä jopa vähän auttaa jos on lasit koska jos joku ei tykkää susta ku sul on lasit niin se
On niitten ongelma ei sinun jos joku on kiinnostunut susta vaan sun ulkonäön takia niin niil on joku ongelma

Ei kukaan:(

Itellä on lasit ja ei mitään ongelmaa

Girlll09

Itelläki o lasit ja kyl mua sanotaan kauniiks ja osa pojist söpöks jne..joten ei se elämää kaada❤️❤️tsemii😘

Kynä

Kyllä joku ihastuu, lasit todennäköisesti sopivat sinun ulkonäköösi ihan hyvin

Möläri

Bruh wtf?
Tottakai susta pietään? Ulkonäkö ei määrää yhtään mitään ja joissain tapauksissa lasit voi jopa parantaa ulkonäköä. Pitää saaha vaan itelle sopivat ja sopivannäköset lasit.
Mä oon eläny mun koko elämän lasien kanssa. Siitä asti ku olin 3v. Ei oo vaikuttanu siihen mitenkää miten musta pidetään ja jos jollain on sanottavaa sen takia että on lasit nii ei tarvii kuunella.
Sä oot semmone ku oot ja hyvä ittenäs. Oli lasit tai ei.

Joo lol oon surkee pistään asioita sanoiks mut siis joo, tollee :)

06/15

Itse sain silmälasit, kun olin 3lk. Lasit olivat käytössä joka päivä, koska ilman niitä sain todella pahoja migreenikohtauksia. LAsit on aika jees, mutta jos ne alkavat esimerkiksi haitata elämässä tai laskee itsetuntoasi niin muista, että piilolinssit ovat todella käteviä! Itse aloin käyttää 8lk alussa piilareita ensin vain liikunnassa, mutta lukuvuoden loppupuolella ne siirtyivät päiväkäyttöön. Siitä lähtien olen käyttänyt piilareita päivittäin, mutta toki lepopäiväiviäkin piilareista pyrin pitämään kerran viikkoon.

Vastaa aiheeseen: Tykkääkö kukaan musta jos mulla on silmälasit?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top