Siirry sisältöön
tyttö-99

Eli voikohan mua nuorempi poika tykätä musta?
Se oli munkaa tivolissa ja tuli mun kainaloon yhdessä laitteessa, lainasi kokoaja mun aurinkolaseja, kysy mitä karkkeja halua, ja käski melkee kokoaja mun tulla senkaa laitteisiin jos olin mun muitten kavereittenkans.

Kun olin toissapäivänä mun kaverilla yötä hän soittaa mulle joskus klo.24 jälkeen soittaa mulle ja kysyy et missä oon, mitä teen ja puhuu mulle kaikkee sekavaa ja kyselee kaikkee et millon mennää nukkuu, mitä aijotaan tehä ja kertoo kaikkee et mitä ne on tehny sen kaverinkans ja kaikkeee mahollista. Tuo soitti mulle vielä varmaan tuona yönä jotain neljä kertaa vaikkei ollu mitään asiaa ja yksi puhelu kesti yleensä jtn päälle 10min.

Hän soitti vielä seuraavana aamunakin ja kysy et herätinkö, mitä tehtiin eilis iltana ja puhu taas kaikkee mahollista:D

Sit myöhemmin menin niitten serkulle joka asu melkein naapurissa, niin oltiin siinä illalla trampalla ja se kokoaja esitteli jotai voltteja ja kerto kaikenmaailma vitsejä, tuijotti kokoaja ja yleensäkki kokoaja puhu mulle.

Voikohan se merkata jotain ku se facessa aina tykkää mun tiloista jotka on sellasii et ”tykkää niin täytän kyselyn seinällesi” niissä on kaikkee mitä mieltä oon ja et voisinko halata, pussata ja muutenki mitä mieltä olen kyseisestä henkilöstä.

Sit se on pyytäny samaa ryhmätyöhön, antaa karkkia ja juomista vaikken ees pyyä, puolusti mua sen kavereita vastaa ku ne yritti ampua mua softisaseilla…

Ja muutenki mun kaverit on aina silleen et ”se on kaikille muille iha mulkku, mut sulle se on mukava”

Eli voikohan tykätä?

gman13

Joo voisi tykätä, mitä väliä sillä on, onko poika nuorempi, vaiko vanhempi.
Tietenkin nuorempi, tai samanikäinen, eikö? Riippuu tietenkin. :)
Eli voisi tykätä, tykkäätkö sinä hänestä?

tyttö-99

Ei ookkaan mtn väliä vaikka onkin nuorempi:)
Ja joo, tykkään hänestä.

Vastaa aiheeseen: tykkääkö poika?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top