Siirry sisältöön

tykkääkö pojat naisten uimapuvuista + muuta outoo shittii pojat ja tytöt vastatkaa ihmeessä

toni96

moro oon 16v poju ja mulla on paljon outoi ongelmia. olis kiva jos sais paljo vastauksia.

1. mulla on fetissi tyttöjen/naisten (15-35v) uimapukuihin. outoo on se ettei bikinit niinkää kiinnosta vaan parhaiten kiihotun kokouimapuvuista. oon jo monta kertaa yksin kotona olles pukenut 17v siskoni uimapuvun päälleni ja tyttöilly (mm poseerannu, tverkannu ja tanssinu peilin edes) [osa tekstistä poistettu]

uimassa pystyy käymään, mut tosi hyvännäkösten naisten ja uikkareiden kohalla joutuu todella keskittyyn jotta vois aatella muuta.
oon jo monta kertaa meinannu hommata ittelleni naisten uikkarit mutta asun edelleen kotona porukoiden kans eli helpommin sanottu kun tehty :(
onko uimapukufetissi ok vai onkse mautonta? pojat tykkäättekste tyttöjen uikkareista, onko kokemuksia? mitä tämän asian kans vois tehdä?

2. baletti on toinen fetissini. baletissa tytöt/naiset ja pojat/miehet käyttää leotardeja jotka on siis ihan ku kokouimapuku! omissa sessioissani tanssin balettia uikkareissa ja taustalla soi balettimusaa. kuten varmaan muitaki, baletissa mua kiihottaa ne tiukat ja ihonmyötäset asut, balettitossut ja itse se tanssiminen ja liikkeet. baletti on vaan niin kiihottavaa <3 oon meinannu hommata näitä balettikamoja, ja ehkä mennä balettitunneille, mutten uskalla. eihän siitä tulis mitään jos mulla seisoo koko ajan. :/
onko muita balettia harrastavia jätkiä? entä tytöt mitä mieltä? onko tämä ok, ja mitä tälle vois tehä?

3. Kirsikaksi kakun päälle luulen että oon bi. esim. baletissa mua kiihottaa pojat (16-25v) vaikka panisin mä tyttöjenki kans ;) oon jo pari vuotta tuntenu vetoa yhteen samanikäseen poikaan. sillä on ollu tosi monta säätöä ja yhen illan juttui, ja se on ehkä itekin kans bi tai kaappihomo, emmä tiiä. mä mietin että miten saisin sen kiinnostumaan musta. miten mä voisin päästä panemaan tän jätkän kans? tai jopa alkaa seurustelemaan? onko ehdotuksia?

että joo tämmöistä ongelmaa mulla. kiitos ja anteeksi.

ckhsw

AIka monella taitaa jotain fetisejä olla, ei niistä kannata stressiä ottaa. Itsekin pidän tyttöjen kokouimapuvuista, vaikka se ei fetissi minulle olekaan. Mutta siis ihan suht normaalilta tuo vaikuttaa…

Sirena

Mun on paha kommentoida kaikkiin, mutta koitan parhaani :D

1. Minä tykkään naisten vaatteista ylipäätänsä niin kyllä minä tykkään uimaasuista ja bikineistäkin :3 ne on vain ihania :* tuntuu kivaltakin päällä vielä. Kun taas jotku jätkien uimapöksyt :O hyi.

Käytän itte naisten vaatteita ja muita naisten juttui siellä täällä joskus julkisesti joskus en. Mä taas saan ittestäni naisen näkösen ni se ei haittaa mitään jos mulla on naisten vaatteet päällä. Voin siis naisten vaatteilla hyvin kävellä kaupungilla ostarilla ja muualla. ainut mun ongelma on viel ääni :( se ei oo niin naisellinen ku tahtoisin.

2. Baletista mulla ei oo niin tietoa, mutta käy jossain baletti esityksissä tai jotain jos ne auttais :) ja voithan sä ostaa niitä himaan niitä kamoja. Ittellä on naisten vaatteita kaappi melkee täynnä. Kohta kaikki jätkien vaatteet loppuu ni alan vissii käyttää pelkkii naisten vaatteita :D Ei se mua haittais yhtää.

3. Tähän on paha sanoo mitään että miten saisit kiinnostumaan, mutta kannattaa koittaa jutella ja kattoo mitä siitä seuraa ainakin ensin. ja tutustuu siihen hyvin. ittellä kävi saman tyyppinen tilanne, en vaan tuntenu tarpeeks hyvin ni se löys naisen ittellee, ja siis tää oli nainen.

Uikkarit

Tälle keskustelun alottanelle sanoisin, et en kyl ymmärrä miksi se ois jotenki ”vaarallista” tai haitallista jos on joku fetissi? Keneltä se on pois? Ja taitaa olla niin, että aika monila on joku fetissi. Ite oon iha tavallinen nuorimies hetero ja mulla on fetissi kiiltäviin naisten kokouikkareihin joita mulla on jo monia piilossa. Ei niiden kanssa tarvii jokapäivä touhuta mutta joskus on ihan kiva vähän rentoutua hetki. Se on hauskaa eikä sen jälkeen oo mikään elämässä muuttunu, viikon päästä sitten vaikka uudestaan tai kun huvittaa.

Nimetön

Keskustelun aloittaneelle pojalle sellasia terveisiä että et oo ainoo jota kiihottaa varsinkin naisten treeniuimapuvut ja tykkää pitää päällä niitä. Itse kokeilin myös joitakin vuosia sitten siskoni uimapukua ja se vain tuntui niin ihanalta päällä että oon nyt vieläkin uinut uimapuku päällä ja pitänyt vaatteiden alla niitä.
Sama ongelma on että haluis ostaa oman uimapuvun, mutta ei viitsi..

Uimari

Vanha keskustelu, mutta nostetaas. Tää ei kuulosta ollenkaan oudolta omaan korvaan, joka on harrastellut naisten uikkareita jo iät ja ajat. Ymmärrän aivan täysin tilanteen, että sen asian kanssa on nolona. Itse oon puolet elämästäni joutuu piilottelee ja salailee tämmöistäkin harrastusta.

Vastaa aiheeseen: tykkääkö pojat naisten uimapuvuista + muuta outoo shittii pojat ja tytöt vastatkaa ihmeessä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top