Siirry sisältöön
Poju

Eli, tykkääkö tytöt a) pojista jotka parkouraa b) pelaa futista c) pojista jotka ei harrasta mitään d) kunnon koulu hikeistä e) vai joistain muista jutuista, mistä?

Nekky

Hei! Jokainen tyttö on erilainen, ja omalla tavallaan täydellinen. Ja niin on pojatkin : erilaisia, ja täydellisiä! Mielestäni jokaiselle löytyy jossain vaiheessa elämää se oikea, jos itse näin haluaa ! Itse pidän kaikista ! (::

-Nekky

annikuudi

En osaa vastata suoraan että mistä tytöt tykkää koska ittelleni tärkeetä pojassa on luonne eikä se mitä poika esim harrastaa. Itse ihastun pojan luonteeseen enkä siihen että vou toi pelaa futista ! Ole oma ittes tyttöjen seurassa, uskon että tytöt arvostavat sitä !

jimi

parkourpojat 4evah

jeminaJee

Mä RAKASTAN poikia jotka pelaa pleikkaa, koneel ja käsikonsoleilla..jne.
Sellasist kunnon jätkistä, jotka pitää housuja alhaalla:)Mut mä oonkin MÄ.

:D

tytöt tykkää pojista ja pojat tykkää tytöistä!

saura

tytöt tykkää pojista jotak on iha oma itsensä. ei kannata alkaa alottaa mitää harrastusta josta tytöt vois tykätä , ne tykkää susta omasta itestään

Poju

Kiitos vastauksista! Toivottavasti niitä tulee lisää ;D

t98

Ite en ainaka kato harrastuksien perusteella. Tietty futis/koris ois aina plussaa jätkässä, koska ite tykkään molemmist. Luonne ratkasee!! Mut kukin tyylillää, kyl mä tiän moniaki, jokka on vaa ulkonäön peräs.

Inka

Mua ei haittaa et mitä poika harrastaa mut on plussaa jos poika harrastaa jotain urheiluu ym. Ite oln ihastunu yhteen mun luokan poikaan joka on supersöpö pelaa korist mut pärjää kuitenkin koulus

nalle

Mulle itelleni on kaikista tärkeintä luonne eikä se mitä poika harrastaa. Kyllä sullekin se oikea löytyy jossain vaiheessa. Yritä pärjätä.[:

Pompuli

Mun mielest pojat jotka haluu just vaa olla tyttöjen mieleen ja esittää on aika jonneja ja muutenkin.. Pojat jotka on aitoja on niit parhait! :) oo siis vaa oma ittes!

Tytsykkä

Kaikki käy! :) harrastus ja se esim . Onko poika hyvä koulussa ei määritä sitä että tykkääkö siitä vai ei :)

yks vaa

Itse rakastuin poikaystävääni hänen luonteensa takia<3 MINÄ ITSE en pidä paljoa hikeistä..:/ hei jätkät, mitä mieltä ootte tytöistä joilla on silmälasit?D:

Pompuli

Liian nuori

Vastaa aiheeseen: Tykkääkö tytöT

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top