Siirry sisältöön
Tyttö

Moi!

Tulin tänne kysymään, mistä tietää, tykkääkö poika takaisin? Vaihdetaan tunneilla pitkiä katseita ja sen kaverit kai kiusaa sitä musta? Vaikuttaa siltä? Toisaalta meidän luokalla kaikkia paritetaan kaikkien kanssa ihan siitä että tervehtii toista 😅.

Tyttö

Siis onko tää vaan kaveeraamista, kaikki väittää että me oltas cc ja kaikki pojat kiusaa mua ja mun bestistä siitä. Se on pari kertaa tullu tunnin lopussa/alussa tullu kattomaan selän takaa mitä teen ja ehkä kommentoinukkin jotain; ”Eihän toi oo mitään matikkaa” geometriamonisteeseen, ”Pelatkaa tota englanniksi” tänään Scrabbleen. Mä yritän vältellä sitä, koska sen lähellä meen lukkoon ja sekin joskus lähtee ”leikkiin” mukaan eli lähtee paikalta kun mä saavun, vähän ujon näköisenä. Sen bestikset kyllä kiusaa sitä mun bestiksestä, ja se on mun bestiksen mielestä ”ihan söpö”. Mitä mä oikein teen?

Lovestory

Moi!
Olen itsekin tyttö, ja olen tavallaan ”yhessä” yhen kivan luokkani pojan kanssa.
En tiennyt tykkääkö poika minusta, mutta kerroin parhaalle kaverilleni että tykkään pojasta, ja kaverini kertoi pojalle. Ja sitten hän kysyi minulta vain ”alax” ja joo, että pyydä vaikka kaveriasi kertomaan pojalle jos tykkäät siittä (ellei poika jo tiedä)
Mutta siis no se poika kenen kanssa olen yhessä niin katteli mua tunneilla ja oli ystävällinen.
Laittoi WhatsAppissa myös paljon viestejä ja kuvia reissuistaan esim lomalla ja muutenkin.
Ei tästä varmaan mitään apua ollut, mutta kerroinpahan omasta kokemuksestani.
💭💭

Nuori tyttö…

Hei! Oon vielä aika nuori enkä tiedä paljoakaan murrosiästä, joten ajattelin että saisko täältä apua siihen kun äiti neuvoi kokeilemaan… Haluisin myös jonkun kaverin, joka sitten tukis mua. Ei ole väliä onko tyttö vai poika, kunhan on joku jolle jutella ja ymmärtäis kuinka ahdistavaa tää on mulle.

Tyttö 11v

Tänään luettiin tunnilla ja se alkaa olla jo sen tavaramerkki, että se kysyy mikä kirja mulla on <3
Meidän keskustelu meni jotenkin näin:
Poika = P
Minä = M
P: *Kävelee mun taakse luokan nurkkaan* ”Mitä kirjaa sä luet?”
M: *Näyttää kirjan kannen*
P: ”Mulla on tälläinen” *Näyttää Kesän miekkaa.*
M: ”Mäkin oon lukenut ton”
P: ”Mäkin, tai siis montakin kertaa, tai siis kerran suomeksi ja kaksi kertaa englanniksi…” *Lähtee pois*

mitä teeen

Moii, Mun luokkalta yks poika ehkä tykkää musta. Aina jos katson häntä hän hymähtää mulle. Luokan pojat (tämä poika mukaan lukien) haluaa aina viettää aikaa vapaa-ajalla mun kanssa. Hän on kertonut mulle salaisuuksia ja sanoi mulle kerran ” Oot aika kiva ja nätti.” Hän on myös sanonut muille pojille mun kuullen että olen tosi kiva ja luotettava. Se tuntui kivalta. Joskus kuukausi sitten hän sanoi että tykkää musta, mutta sanoi tykkäävänsä myös toisesta meidän luokan tytöstä. Olen ehkä ihastunut tähän poikaan mutten ole valmis seurustelemaan. Ja jos seurustelisin saisin luokalta paljon heittiä. Mitä teen? Haluan ja en halua seurustella samaan aikaan. Onko normaalia?

Tyttö 11v

Lovestory: Taitaa se tietää, ja se on kyllä ihan lääpällään mun bestikseen :(
Mulla ei oo mitään toivoa

Nuori tyttö: Aah, tervetuloa tähän hirvitykseen joka jokaisen on käytävä läpi! Tarjoudun kaveriksi jos vaan tarviit, vaikka itsekin olen vielä nuori, tiedän suht paljon murrosiästä ja oon kehittyny aikaisin

12v poika

Kannattaa yrittää ol vaa sen Kaa sil ystävinä. Ja tutustuu siihen jos se on sun Kaa mielellään niin voi ol ihastunut mul toimi. Oli nimittäin samainen tyttö ihastunut muhun.

Tyttö

Eipä taida tykätä, laitoin sille tänään viestillä että tykkään siitä ja se laitto mulle suruemojin

Vastaa aiheeseen: Tykkääkö?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top