Siirry sisältöön
poika

juu eli sama poika täällä joka kirjotti 07.10 tekstin ”ihastumisesta kertominen” ja ois taas vähän kysyttävää eli tossa syysloman alussa rohkaisin itseni ja aattelin kysyä ihastukseltani facebookissa aluksi et onko hänellä lomalla mitään kummosempaa tekemistä. No tuohon hän vastasi että on ja taisin vastata siihen vaan että ”joo no ei mulla sitä mitään ihmeellisempää ollukkaa” tai jotai sinnepäin ja tietty hän kysyi että mitä mul oli mielessä ja siinä vähä aikaa mietiskelin ja vastasin et oisin kysyny vaan leffaa tai kaupungille kahestaa…. Mutta, sattuipa sillein että hän ei ollu just sillä hetkellä paikalla fbeessä ja ei saanukkaa sitä viestiä (en tiiä et mikä ongelmana, ite oon fbees puhelimella ja hän koneella) ja oottelin tietty vähä aikaa ku en tienny et saiko hän sen viestin… no kysyin sitä vähä ajan päästä et miks hän ei vastaa ja hän sano vaan et ”no mul on lomalla vähä kaikkee”… joooo’o ei tainnu saada sitä viestiä ja siihen en osannu vastata kuin et jaa…. nooh sitten kysyin samaista asiaa tekstarilla (en muista et kysyinkö ennen vaiko jälkeen ku kysyin et miks se ei vastaa) nii en siihenkää saanu vastausta… no pari päivää sen jälkeen kysyin et miks ei hän vastaa viestiini ja siihen hän vastas et ”sori **** (=mun kutsumanimi) oot tosi mukava…. jne jne jne (en kirjota loppu viestiä ku sil ei niinkään oo väliä) … et saattaisko tuo edes vihjata sinne päin et hän saattais pitää musta ku sanoo et ”…oot tosi mukava…” ??? että tämmöstä taas ja vastauksia ois kiva saada pikasesti :D

mambo

En oikeastaan osaa sanoa, että pitääkö tämä tyttö sinusta, koska joskus tytöt torjuvat poikia tällaisella kaavalla: Joo, sori ***, oot tosi mukava, mut mulla on muuta aateltavaa, tai jotain sinne päin.

Jos viestin loppuosa ei ollut torjuva, tyttö varmaan pitää sinusta.

tyttö96

minusta vaikuttaa siltä että hän pitää sinua ihan mukavana, mutta ei ole ajatellut sen enempää… itsekkin oon luullu vähän liikoja jos ihastus on sanonut jotain mukavaa…jos hän tykkäisi sinusta hän olisi vastannut viestiisi.

trolligirl

…oot tosi mukava, mut mulla on toinen… Viesti voi jatkua noin tai …oot tosi mukava,mut en oo valmis… Niitä on monia vaihtoehtoja.

poika

no siis viestissään sanoi et oon tosi mukava (liittyen siihe ku pyysin kaupungille) ja pahoitteli ku ei kerkee vastaamaan mun viesteihi ku hänel on kiireitä jne… ja ei ollut torjuva. ja tiedän kyl itekki et hänel on paljo kiireitä ja kattoo ny millä mielellä hän on ku seuraavan kerran tulee facebookkii ku ei oo ollu tällä viikolla ollenkaa…

Nimetön

Tosta viestistä päätellen tyttö vois hyvinkin pitää susta. Tai ei toi kyseinen tyttö sua varmaan ainakaan vihaa. Kannattaa kysyä rohkeesti pitääkö tyttö susta. Mäkin kysyin kerran omalta gf:ltäni pitääkö hän minusta, ja sain myöntävän vastauksen. Kysyminen kannattaa!

Vastaa aiheeseen: tykkääköhän se?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top