Siirry sisältöön
sarsti

joo oon siis tosi ujo poika (17v) ja no tykkään yhestä meijän luokkalaisest tytöst. fb:ssa me jutellaa kyl jonku verran ja no en tiiä kyl se vähä vaikuttaa kiinostuneelt, sit tässä pari kertaa käynny sillai et ku se ollu viihteellä (juomassa siis :D) ni sen jälkee tullu fb:s inboxii kaikenlaisia viestei mm. sydämien kera… aattelin vaa et voiks toi kertoo jostain ku tota on tässä ny kuitenki käynny useemmin ku kerran :) oon vaan tosi ujo (johtuu varmaanki osittain siit et koulukiusatttu 8 vuotta mut se onki sit jo ihan eri juttu?) varsinki tyttöjen ja puoltuttujen kans ja en oikee uskaltais kysyy sitä ees ulos ):
ja muutenki toi koulussa ym seurassa jutteleminen sen kanssa on melko vaikeet ku oon ton ujouden takia yleensä se porukan hiljasin.

oisko niinku mitää vinkkiä miten saisin rohkeutta vaik pyytää sitä ulos tai jtn :) nii joo ja kannataskohan mun kertoo sille tosta mun ujoudesta vai pahastuisko se vaa ku oon aatellu et se aattelee et mua ei kiinnosta ku oon aina niin hiljanen :/ ja tosta hiljasuudesta ja varmaankin jostain muusta (siitä vissii etten oikee tykkää tosta juomisesta) ni mul ei käytännös oo yhtää ketää kaveria ja yleensä se osittain piristää mun päivää ku edes se on valmis kuuntelee mun murheita eikä se oo kyl kellekkää niistä kertonu et kyl se on luotettavaki? ja se on tosiaan AINA valmis kuuntelee jos mulla jotain on… :)

niin siis voisko se tykätä musta?

Vastaa aiheeseen: tykkääköhän se?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top