Siirry sisältöön
sarsti

joo oon siis tosi ujo poika (17v) ja no tykkään yhestä meijän luokkalaisest tytöst. fb:ssa me jutellaa kyl jonku verran ja no en tiiä kyl se vähä vaikuttaa kiinostuneelt, sit tässä pari kertaa käynny sillai et ku se ollu viihteellä (juomassa siis :D) ni sen jälkee tullu fb:s inboxii kaikenlaisia viestei mm. sydämien kera… aattelin vaa et voiks toi kertoo jostain ku tota on tässä ny kuitenki käynny useemmin ku kerran :) oon vaan tosi ujo (johtuu varmaanki osittain siit et koulukiusatttu 8 vuotta mut se onki sit jo ihan eri juttu?) varsinki tyttöjen ja puoltuttujen kans ja en oikee uskaltais kysyy sitä ees ulos ):
ja muutenki toi koulussa ym seurassa jutteleminen sen kanssa on melko vaikeet ku oon ton ujouden takia yleensä se porukan hiljasin.

oisko niinku mitää vinkkiä miten saisin rohkeutta vaik pyytää sitä ulos tai jtn :) nii joo ja kannataskohan mun kertoo sille tosta mun ujoudesta vai pahastuisko se vaa ku oon aatellu et se aattelee et mua ei kiinnosta ku oon aina niin hiljanen :/ ja tosta hiljasuudesta ja varmaankin jostain muusta (siitä vissii etten oikee tykkää tosta juomisesta) ni mul ei käytännös oo yhtää ketää kaveria ja yleensä se osittain piristää mun päivää ku edes se on valmis kuuntelee mun murheita eikä se oo kyl kellekkää niistä kertonu et kyl se on luotettavaki? ja se on tosiaan AINA valmis kuuntelee jos mulla jotain on… :)

niin siis voisko se tykätä musta?

Sartsu – Verkk@ri

Moikka,

Näin 18 vuotiaan tytön näkökulmasta; tyttö saattaa hyvinkin olla kiinnostuntu susta! :)

Et todellakaan oo ainut joka ujostelee, varsinkin näissä asioissa. Omasta mielestäni pieni ujostelu pojalla on vaan söpöä. Jotkut tykkäävät taas ”suoraan asiaan” meiningistä. Meitä on niin erilaisia.

Pyydä ihmeessä häntä kahville tai jotain. Jos et uskalla kysyä kasvotusten niin kirjoita vaikka facebookissa. Mun mielestä ois ihanaa, jos joku kertois: ”oon miettiny jo jonkin aikaa mutten oo uskaltanu aikasemmin kysyä…” tai muuta vastaavaa, joten kannatan ehdottomasti ujoudesta kertomsita. Samalla voit saada itsestäsi rohkeamman ja kahvillakin on helpompi olla kun tyttö tietää jo että sinua jännittää tilanne. Ja jännittäminenhän kertoo vain siitä, että asia on sinulle tärkeä.

Kerroit, ettet tykkä ätytön juomisesta. Se on semmoinen asia mikä kannattaa varmasti kertoa hienovaraisesti, mutta nyt oon kyllä sitä mieltä ettei vielä. Muuten pelottelet hänet vaan omilla vaatimuksillasi karkuun, koska hänelle voi tulla sellainen ajatus että tulevaisuudessa hän joutuisi elämään tiukasti sinun sääntöjesi mukaan etkä hyväksy häntä sellaisena kuin hän on. Sitten kuitenkin, kun juttu on porkaistu käyntiin, kannattaa mainita asiasta. Ja nimenomaan niin, että sinä et oikein pidä siitä että hän juo, eikä niin ettei hän saa missään tapauksessa juoda. Jos hän välittää sinusta, hän muuttaa juomistaan, tai ainakin voitte tehdä jonkun kompromissin sopimalla asiasta.

-Sartsu

Vastaa aiheeseen: tykkääköhän se?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top