Siirry sisältöön
Tiku98

Oon 14v poika ja oon tykänny nyt yhest kaveristani jo melkee vuoden sille oon sen moneen kertaan jo sanonutki ja oon sit yhteisilt kavereilt kuullu et seki tykkäis musta mutta se ei oo koskaan sanonu oikeen mitään siitä joten pitäskö vaan kysyy suoraa et tykkääks seki must vai miten pitäs hoitaa en haluis ihan vaa töksäyttä asiaa päin naamaa tyylii ¨Hei tykäätsä must¨ mutta vaikka haluaisin tietääkkin onko tunne molemmin puoleinen en tiedä olenko valmis tai haluanko mihinkään suhteeseen koska teini suhteet ovat mielestäni vähän ¨pelleilyä¨ enkä halua jonkun pikku riidan erottavan meitä niinkuin noissa teini suhteissa on tapana tapahtua joten olisin kiitollinen jos joku voisi autta minua pulmassani

Böö

Näin tyttönä vois sanoa, että sun tilanne tuntuu aika realistiselta. Älä mene töksäyttämään mitään. Se tyttö vaan hämmentyy ja saattaa sanoo että En. Tiiän sen tunteen. Hymyile sille kun näät ja juttele jos voit. Ei aina tarvi ees kysyä. Jos se hymyilee takasin niin sä tiiät. Mut älä liikaa yritä keskustella sen kanssa jos teette vaikka ryhmätyötä. Se ahdistaa. Pyydä se vaikka joskus lenkille tai tms. Huomaat jos se käyttäytyy sua kohtaan paremmin. Siitä vaan pussaileen! ( ei vakavasti )

öö

Itse suosittelen että lähetät tytölle esim tekstarin ja kysyt häneltä.

musta olis tosi hyvä kun pysyisitte vielä ystävinä. ei kannata alkaa mihinkään suhteeseen jos ei ole valmis. jos sun kamu tykkää susta,voi olla että se tekee itse aloitteen. ei kannata painostaa tai kysellä kokoajan.jos välttis haluut sanoo sun tunteet suoraan kannattaa odottaa sopivaa hetkeä. olis kuiteski ehkä helpointa pysyy ystävinä jotta teidän kaveruus ei rakoilis missään vakavassa suhteessa.

:)

Voisit vaik jos tyttö on facebookis tai kasvotusten puhuu iha normisti et mitä kuuluu tai jotai mitä ylensä puhutte. Sitte voisit kysyy et pitääks se susta. Sit sanoisit et tykkät siitä.

Enempää en osaa auttaa :(

Taku

Mullaki on tällanen ongelma, yks tyttö vaikuttaa siltä, niinku se tykkäis musta, mut en oo varma. Mäkään en viittis töksäyttää vaan suoraan ”Tykkäätkö musta?”. Sen jutun haluis sanoo silleen jotenkin eri tavalla. Auttakaa!

Vastaa aiheeseen: Tykkään mutta ei suhteeseen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top