Siirry sisältöön
somebody

Oon ihastunut erääseen poikaan, ystävystyin hänen kanssaan jne. Hän kertoi tässä vähän aikaa sitten sairastavansa aspergeria.
Hän itse kertoi siitä kaikkea ihan avoimesti, mutta kun olen asioista helposti kiinnostuva ihminen, aloin etsiä netistä tietoa aspergerista. Päädyin foorumille missä törmäsin aivan kamaliin juttuihin… Luin kaikkea että aspergerit ovat väkivaltaisia ja todella ilkeitä ihmisiä, jotka tahtovat vain pahaa muille..
Tiedän että heillä ei ole niin hyvä empatia kyky kuin muilla.
Lukemani jutut alkoivat pelottaa minua ja pelkään tätä poikaa, vaikka hän ei olekaan yhtään lukemieni juttujen kaltainen, vaan aivan loistava ja ihana ihminen… Olen edelleen hänen ystävänsä ja usein hänen kanssaan, mutta mua pelottaa silti, etenkin kun haluisin olla sen kaa yhessä, mut en oo varma onko se sittenkään hyvä idea… Auttakaa, jooko? :'( Mitä mä teen tän jutun kaa?? :'(

höpöttäjä

no kannattaa tehä miltä itsestä tuntuu, ja nyt jos ei vielä ole mitäään väkivallan tai ilkeyden merkkejä osoittanut niin kannattaa ystävyys ja vähän enemmänkin pitää yllä :) ja jos rupeaa väkivältaiseks niin sitten voi aina lopettaa ja uhata vaikka poliisia jos äärimmäisyyksiin menee. ei kannata ruveta karttamaan vain tuollaisen takia ja saattaahan tyypillä olla lääkitys tuohon. Itse en kyllä oikein tiedä millainen tuo sairaus on, mutta voihan lukemasi olla vain äärimmäisyystapauksia. mieti myös tämän kannalta: entä jos poika rupeasi välttelemään sine jos vaikka sanoisit että sinulla olisi HIV (tai joku muu tauti, tuo tuli vaan ekana mieleen) ?

Vastaa aiheeseen: Tykkään, mutta pelkään…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top