Siirry sisältöön
6. luokkalainen

Hei! Olen 6. luokalla oleva poika ja tykkään yhdestä tytöstä meidän luokalla.. En ole oikein saanut kontaktia mutta joain kumminkin.. Miten ilmaisen hänelle että tykkään hänestä tms… Häntä on dissattu meidän luokassa vaikka hän on kaunis ja mukava :) En tiedä myöskään kuinka hän ottaa vastaan viestini jne. Tarvitsisin apua pikaisesti.. Kiitos kaikille jotka auttoivat minua :)

;) tuttujuttu

jos sitä dissataan nii sano rohkeesti vain vastaan et se tyttö on okei ja sano sille tytölle et se on mukava ja nätti, tyttö kyllä huomaa et sä tykkäät siit. jos puolustat sitä se varmaan ottaa sen iha hyvi vastaa. ;) onnee

Girl14

Sun täytyy vaan ottaa riski ja kertoa suoraan :) ehkä tyttö pitää sinusta, ehkä ei, mutta et koskaan saa tietää ellet kysy :)

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Mene rohkeasti juttelemaan tytölle. Aluksi vaikka niitä näitä, ja sitten voit kertoa tunteistasi kasvotusten, tekstiviestillä tai vaikka facebookissa. Se, että menet koulussa juttelemaan hänelle tekee todennäköisesti suuren vaikutuksen. Varsinkin jos häntä dissataan teidän koulussa, niin hän tajuaa että hitsi sinä olet rohkea etkä välitä muiden mielipiteistä, ja oikeasti tykkäät tytöstä!

Tosi paljon tsemppiä! :)
-Sartsu

minä

verkk@ri oletko ajalllut ettäalle 13veillä ei ole facea….

Vastaa aiheeseen: Tykkään tytöstä :O

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top