Siirry sisältöön
Uitettu rotta🏳️‍⚧️🐀

Miten mä voin kertoa tykkäänks mä jostain vai haluunko olla se?
Mähän oon trans äijä ja aika vankasti homo. Näitten kahen asian takia en oo varma tykkäänks mä väestä vai haluunks olla niinku ne.
Hyvänä esimerkkinä näyttelijä Miiko Toiviainen. Hänhän on trans mies ja ainakin omasta mielestä erittäin hyvännäköinen. En kuitenkaa tiiä johtuuko mun hänen ”fanittaminen” siitä et oisin häneen ihastunut vaiko ihan vaan siitä et hän on iha hemmetin hyvä näyttelijä ja haluisin olla niinku hän, sillä hän on kaikkee mitä itekkin haluisin olla; upean äänen omistava näyttelijä kuka on vapaasti sekä pahoittelemattomasti oma itsensä.
Huomaan et välillä kattelen random ihmisiä bussissa tai kadulla ja ajattelen et ”toihan on iha helv*tin hyvännäkönen” mut en oo varma kummasta se johtuu.
Ei tää muuten kauhiast haittais, paits et tän takii oon huomannu joutuvani parisuhteisiin joissa en vaan oo ilonen, sillä en ollukkaa kiinnostunu täst henkilöst romanttisesti, vaan halusin olla niinku ne.
En tiiä onks täs mitään järkee, mut piti sanoo tää jollekki. Jos jollakulla ois mitään neuvoo tähän arvostaisin todella paljon 🙏

Vastaa aiheeseen: Tykkäänkö siitä vai haluunko olla se?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top