Siirry sisältöön
jâkkooumaž_(•-• )

Joo siis tiedän kyllä että ihmisten haukkuminen ja kiusaaminen on todella huono juttu muutenkin, mutta vielä vähemmän käsitän miksi ihmiset käyttää ns. haukkumasanoina sanoja, jotka ei TODELLAKAAN ole pahoja asioita. Siis kaikki homottelu, se että sanotaan transsukupuolisiksi ja esim. autistinen jne.
Siis oikeasti mikä ihmisiä vaivaa?? On hienoa ja kaunista että on olemassa monipuolisia ihmisiä, mutta jotkut ei vaan tunnu sitä älyävän!!!

Joku123

Joo siis meidänkin luokkalaiset, varsinki jätkät homottelee toisiaan. Tätä on tapahtunu pari krt tunnilla eikä opettaja kuullu tai välittÄny ku ei sanonu mitää. Sit moni asia ja ihminen on vammanen. En vaan tajua

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Joo siis se on ihan hirveetä. Yks meiän luokkalainen haukkuu ihmisiä tummiksi niinku tummaihosuudessa ois jotain vikaa. Homottelukin on yleistä. Vammainen, autisti, lesbo… en mäkään tätä ymmärrä.

A_B_G

Joo samaa mieltä, oon *** kyllästyny siihen!! Mutta se mistä toi tulee on kaikki syrjintä, rasismi, homofobia, jotka kaikki nyt on muutenkin p*skaa. Joskus tulee mietittyä että pitäiskö alkaa käyttämään jotain ”heteroa” tai muuta (en aio kyllä niin tehdä, vaikka ei se varmaan toimis…). Mutta se on vaan mulle jotenkin käsittämätöntä miten ihmiset ei ymmärrä että noi jutut on osa ihmisenä olemista!!!! Ei mitään millä pitäisi toista kiusata etc. Ja pakko sanoa kyllä opettajistakin, et kun ne sanoo ennemmin ”älä hauku toista”, kun miksei ne vois sanoa yhtä hyvin esim. että; ”eihän homo/(mikä ikinä) ole mikään loukkaus”. Siinähän opettaja ikäänkuin ei hyväksy kiusaamista etc. mutta sen, että täysin tavalliset jutut ois jotenkin epäsopivia, ei pitäis kieltää sanaa (koska siis ihan normijuttuja), vaan yrittää saada ihmiset ymmärtämään että niissä jutuissa ei ole mitään pahaa!!!

Vastaa aiheeseen: Typerät loukkaukset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top