Siirry sisältöön
Jäätelötikku

Moi, oon 15v tyttö ja mulla on ollu nyt muutamat menkat. Oon joskus menkkojen välissä kokeillut tamponin laittamista, mutta en tiedä mihin se laitetaan. En siis tiedä missä kohtaa emättimeni aukko on, koska en löydä sitä. Itsetyydytyksessä en myöskään löydä sitä. Olen yrittänyt peilin avulla löytää oikean paikan mutta en onnistu. Kertokaa käytättekö tamponeita ja milloin kokeilitta ekan kerran ja millasta se oli. Antakaa vinkkejä miten saisin tamponin laitettua. Kiitos.

Ketsuppi

Siis mä oon piakkoin kokeilemassa tamponeita, mutta en vielä ole testannut, joten en ole paras ihminen vastaamaan. Halusin sanoa kuitenkin, että mulle YouTuben tamponin laitto videot ovat antaneet itsevarmuutta asian suhteen. Suosittelen. Ja rento olo ennen kaikkea!

Onnea! 💞💞💞💞

.

Moi! En itsekkään osaa laittaa tampoonia, vaikka mulla alko jo 9 kuukautta sitten menkat, mutta aloitin ”harjoittelun” viime menkkojeni aikana. Emättimen aukko on se keskimmäinen ja isoin.

Kyllä sää vielä onnistut, ihan varmasti! :)

moi

Tamppoonin laitto paikan eli emättimen aukon löydät helposti sillä että menet ensin siihen väliin missä on sun perse ja sitte pillu ja alat pikku hiljaa menemäät lähemmäs pillua ja se on heti sen väli kohdan jälkeen siinä. En tiedä oliko hyvä selitys mutta jos tämä auttaa niin hyvä. Minulla itsella on ollut menkat jo kohta 4 vuotta ja voi sanoa että menin ensimmäiset 2-3 vuotta siteillä että ei ole kiire. Ja täytyy olla myös hyvin rento niin sillon et jännitä niitä lihaksia ja kannattaa ostaa ensin mahdollisimman pienen kokoinen tamppooni ja jos löydät aukon mutta et silti saa sitä sisälle siihen tamppooniin voi laittaa vähän vaseliinia ja sitten varoitan jo että se täytyy oikeasti laittaa vaan niin syvälle kun vain saat sen koska muuten jos se ei ole tarpeeksi syvällä niin sinulla on hyvin epämukava olo ja se vähän sattuu.

Toivottavasti tämä auttaa. :)

Kyllä vain

Emätin kuuluisi olla virtsa-aukon ja peräaukon välissä. Se voi olla hyvin vaikea aluksi löytää. Kun on uloimmat häpyhuulet, niin siinä on viiva kirjaimellisesti. Se emätin on ainakin itselläni siinä lähellä viivan loppumista. Se voi olla hyvin vaikea löytää, jos se on hyvin piilossa/syvällä tavallaan.

Kannattaa katsoa kuva Googlesta, vaikka se tuntuu todella inhottavalta, se auttaa löytämään emättimen, kun näkee kuvasta, missä se voisi olla. Hae esimerkiksi ”Missä kohdassa emättimen aukko on”

16v kaikea konenut herrasmieS

Mietinpähä vaan et onko mul supervoimia ku löysin jo ekal kerral naisen emättimen pimees ja viel ilman käsiä ja olen siis jätkä

Entinen kohtalotoveri

Moikka, itellä meni jotai 2 vuotta siihen että löysin emättimeni. Se oli maailman turhauttavaa aina kokeilla tamponia ku se ei vaa onnistunu. (laitoin sitä tavallaa väärään kohtaan…)😑

Mut mulla on hyvä vinkki! Käsipeilin ja sormien avulla tutkit menkkojen aikana, mistä se vuoto tulee. Tai voi myös tutkia mistä valkovuoto tulee. Kannattaa myös selvittää missä sun virtsarakko on.

Sitte ku tiiät mistä vuodot tulee, nii iha vaa sormilla tunnustelet ja tutustut siihen hyvin!🥰

Ite en oo vielä tamponia kokeillu, koska hyppäsin suoraan syvään päähän ja kokeilin kuukuppia. Suosittelen kuukuppia kokeilee myös. Menee tällaselle tiukallekki. 😉

M [Nimimerkki muutettu]

Moi!
Itsetyydytys on hyvä tapa tutustua omaan kehoon! Voit myös vaikka katsoa Googlesta kuvia, joissa kerrotaan missä emätin on💕

Vastaa aiheeseen: TYTÖILLE, en löydä mun emätintä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top