Siirry sisältöön
tytöt

Niin että tykkääkö tytöt eniten timanttisormuksesta/kulta sydän kaula korusta/jostakin hopeisestakorusta/vai joku muu mikä? Tai mikä on semmonen juttu joka maksais 0-30e ja josta tytöt pitäs. Vai meneekö mieluummin leffaa pari kertaa¿¿¿¡¡¡¡ :-neuvoja ei vielä mitää kiirettä.

Nimetön

Ööö no joku timantti sormusha ois hiano!!! Joo mut ei sellast kai saa 30€..? Mut jos ei timantti vaa joku zirkonia, pitäs maksaa vähemmän?? Ite tykkään eniten sormuksist ja tokaks kaulakoruist/jorviksist. Jotkut kivat hopeakorvikset tai hopeasormus ois iha jees :D äiti kyl ihmettelis. Jos rahaa riittää ni mee leffaan ja anna siy sen jälkee joku vähä halvempi mut nätti koru. Keilailuki on iha kivaa ;P

<33

Sormukset on ihania, mutta itse en ostaisi sellaista koska kaikilla on erikokosest sormet ja jos se sormus oiski liian pieni, nii ei kauheen kiva juttu. Joku kivaa kaulakoru vois olla ihana. :)

joku random??

Taidan sit ostaa jonku kulta kaula korun jos on sydän ja nimet? Ja samal leffaa raha on käyttövoima ei este sanottiin akuankan yhes jaksos. Ittellenä on ehkä 468e jotai sinne päi.

joku random??

Hupsii väärä nimi no eikai se haittaa? :D

Nimetön

mun mielestä joku nätti kaulakoru ois ihana saada:) Mä en ehkä sormusta haluais, jos se ois liian pieni/iso tai en tykkäis siitä…(Voiko sormuksen ostaa muuten,kuin kosimatta?) tai sitten jokin hopeinen rannekoru:)

tyttö99

ei tarvii mitään timantti sormuksii tai korui kuhan saa sen ihmisen tuen ja turvan se ainakin riittää mulle en tarvii enempää

Tyttö13w

Hmm.. Ite ehkä mielumin ottasin sormuksen tai kauniin korun kuin leffa iltaa:)

joku random??

Joo toi oli aika kahjo toi mun et timantti sormus mut kiitos!! Vinkeistä tuli tarpeeseen.

Penelope

Ite henk. koht. tykkäisin kaulakorusta ku sormuksia en hirveesti käytä :) tai sitte rannekoru. tai sitte jotain leffalippuja yms.. mut ite tykkäisin myös suklaata vaikka mun pitäs vissii vähentää sen syöntii ku naama on täynnä finnei :D riippuu tytöstä.

T94

Korvakorut on hyvät. Sellaset hopeat ja tyylikkäät, keskikokoset ei liian pienet. Helmi tai zirkonia kivi riippuen tytön tyylistä.

Hevari ,,/

Nätti kaulakoru on kiva lahja, mut itse haluisin mieluummi elokuviin. En käytä kaulakoruja tai sormuksia. Tytön vaatetuksesta voi päätellä, mistä hän pitää. Esim. jos on hoppari jne. ( löysä, iso huppari, lökärifarkut ), niin tää tyttö ei varmaan paljon koruista välitä :D Mutta jos tyttö käyttää korvakoruja, se on hyvä valinta. Valitse vaikka tytön asuun sopiva korvakoru. Tai silmiin jne. :)

joku random??

Tuo oli hyvä kiitti!!!

tyttö xD

no ehk jotkut korvikset ne ei maksa ku joku 5-10e kpl siis paketti… se toki riippuu vähä tytöst

joku tyyppi

mä tykkäisin kaula tai rannekoruista. :)

Vastaa aiheeseen: tytöille enimmäksee

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top