Siirry sisältöön
Poika15

Nii eli tytöt mitä te vaaditte meiltä pojilta?
Kaikki tytöt vastaa, kiitos :)

tilli

poikaan täytyy voida luottaa! ja pitää pystyä olemaan oma ittensä tytön seurassa, ei mitään kerskumista ja ylisuuria puheita (: ja tottakai plussaa on jos poika osaa kertoo tunteistaan ja kuunnella jos tytöllä on oikeesti asiaa.

Nimetön

No unelmien poika ainaki mulla olis sellane joka kuuntelee ja on aidosti kiinnostunu, luottaa, osottaa huomiota, kehuu, osaa joustaa joistain omista menoista jonki verran, ymmärtää jos on joku meno eikä voi nähä tai jtn ja sillee , on VÄHÄN mustasukkanen et esim joskus kysyy et kuka toi poika oli tai vastaavaa mut antaa asian sit olla eikä ala jankkaa :) ja sitä et kertoo tunteistaan tytöt arvostaa paljon :)) ja sit romanttisuus, ulkonäkö, hauskuus, fiksuus jne ei ainakaa haittaa ;) nyt tää lista saattaa tuntuu kauheelt mut oo vaa oma ittes ja sinut ittes kaa ni tytöt kyl huomaa sen ja sit voit vähä ”lisäillä” noit juttui! :)

kjgosjfl

Noo….pojassa olis kiva jos se olis kohtelias, ei mitenkää sillee yli, mut et osais ottaa toiset huomioon, eikä vaa esim. aattelis koko ajan vaa itteään. Ei kannata esittää!! Sit myös luotettavuus ja positiivisuus tekee vaikutuksen, ja kiva hymy/silmät ;))

:O

Poijan pitäis tykätä musta omana ittenään eikä vetää mitään roolia, sitte pitäis olla rehellinen ja semmonen että ei mene kertoon kaikkea kaveriporukalle niin et tyttö saa sit kuulla niiltä mitä on sanonupoikakaverille tms. Ulkonäköä on tosi vaikee mennä ainakaan mun sanoon ku ihastun ain aerilaisiin tyypeihin :))

Kata-97

Ominaisuuksia jotka pojan tulisi täyttää:

-Ei polta tai juo
-on kohtelias
-on oma itsensä
-ymmärtää ettei kaikki tykkää julkisella paikalla lääppimisestä.
-ymmärtää että tytöt tarvitsevat aika myös kavereiden kanssa juttelemiseen ym.
-ja pitäähän sitä tietysti olla edes vähän komea/söpö

;:

Olkaa pojat oma itsenne, älkää esittäkö mitään/ketään muuta mitä oikeesti ootte.

minä

suklaata, kukkia ja seksiä <3

ninnur

rehellisyyttä tunnollisuutta hyvää ulkonäköä pitempii ku itte hyväs kunossa , hyvä hygienia :) kaikkee tommost :D

Vastaa aiheeseen: tytöille

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top