Siirry sisältöön
rändöm

joo elikkäs oon jutellu yhen tytön kaa facessa aika usein ja hän vastaa aika usein sillai pirteesti kaikilla hymynaamoilla yms ja kertoo kaikkee suht henkilökohtasii asioita. hän on samalla rippileirillä kuin minä ja ollaan nähty vaan 2 kertaa niissä tapaamisissa ja sillonki hymyiltyy toisillee ja juteletii jotai. voisko tällä tytöllä olla kiinnostusta muhun?

uskon

Uskoisin,että hyvinki vois olla.=)

HiIt’sMe

Saattaa hyvinkin olla niin, että tyttö on kiinostunut sinusta. En silti nostais odotuksia vielä liian korkeelle, ettet jotu pettymään. Jatka toki juttelemista ja koita tavata tyttöä vapaa-ajallakin. Ihmiset ovat usein erilaisia livenä ku facessa. Kun tunnet tytön paremmin, kannatta kysyä sitä ihan suoraa. Tytöt oikeasti pitää siitä että pojat puhuu tunteistaan. Onnee sulle! Toivottavasti kaikki menee hyvin! : )

Sumu

Uskon, että on. Itsel vähän samantapainen juttu. Meil tytöil on ”semmone tyyli” et käytetää paljon hymynaamoi ja muit esim <3. Toki pojatkin voi niit käyttää. (btw. munki ihastus käyttää aika ahkerasti, en tiä onks se kiinnostunu vai mitä) Ripari on hyvää aikaa flirttailla ja olla yhdessä. Onnea mahdolliselle suhteelle! :D

lover69

khyl ainenki mun mielest kuulostaa et se ois kiinnostunu c: Mut kantsii iha rauhas ottaa ettei sit tuu pettymyksii tai mtn :)

Nimetön

voi olla tai sitten he haluaa olla vaan ystävä

Vastaa aiheeseen: tytöilt vastauksii !

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top