Siirry sisältöön
15v poika

Moi, oon 15v poika ja ihastunu yhteen tyttöön. Ollaan nyt kolmatta vuotta samalla luokalla ja tyttökin saattaa tykätä vähän musta. Haluisin kysyä tätä tyttöä treffeille, mutta en tiedä miten se tehdä tai minne mennä treffeillä. Jos joku tietää hyviä vinkkejä, niin saa kertoa. Siitä olis iso apu. Kiitos!

Tyttö 17 wee

Heipsan. En ehkä ole paras henkilö neuvomaan kun en ole koskaan seurustellut/käynyt treffeillä. Ei ole minun juttu, mutta koitanpa silti sanoa jotain. Voisit kysyä tyttöä treffeille jossain rauhallisesti kahden kesken, sillä voi olla että tytöstä on hämmentävää että häntä pyydetään ulos jos ei ole mikään kokenut seurustelija ja jos hän antaakin pakit niin et varmaan tahtoisi esim kavereidesi kuulevan ellet itse kerro heille. Ja jos et keksi treffipaikkaa niin voisitte mennä esim elokuviin katsomaan jotain leffaa jonka kumpikin tahtoo nähdä tai vain kävelylle. Voit myös kysyä tytöltä mitä hän tahtoisi tehdä. Älä ota turhia paineita vaan ole oma itsesi ja jos tyttö kieltäytyy niin älä lannistu, tyttöjä on muitakin ja voittehan silti olla ystäviä. Mutta kysy häneltä kuitenkin, sillä jos et kysy, saatat hyvinkin katua sitä myöhemmin. Lykkyä pyttyyn, toivottavasti näistä oli edes jotain apua.

13 v tyttö xd

En ole mikään kokenu mutta laitan vaa jotaki :D. Eli pyydä vaikka lenkille ja sitte sano sille sun tunteet jne.

tyttö16

ensinnäkin,aawww !! toisekseen mäki suosittelen kysymistä kahden kesken, mielummin kuitenki ei missään ihan suljetussa tilassa, koska se voi olla tytölle ahistavaa tai ulkopuolisten näkökulmasta outoa. meet sen luo ja kysyt vaik mitä se tekee just nyt tai voitko auttaa sitä siin. Voit myös vaa mennä sen luo ja alottaa vaikka et ”hei, voinks mä kysyy yht juttuu/mun pitäis kysyy yht juttuu”, tai ”heii, onks sul hetki aikaa”. Sit voit kysyy vaa suoraa et ”mä mietin kiinnostaisko sua lähtee mun kaa ulos” ”hei, mikä on sun lempi ruokapaikka?-voinks mä viedä sut sinne?” ”hei, mun on pitkään pitäny kysyy et haluisitko lähtee vaikka leffaan mun kaa?” ”hei millon sä oot viimeks ollu leffas?/millasista leffoista sä tykkäät?-haluisitko ehkä lähtee mun kaa?”
Tärkeintä on että oot aito ja rohkee ja et anna turhaan sellasta vaikutelmaa et oot kysymäs sitä kaverina, vaan se tajuis että haluut just sen kaa ulos.(sitä ei oo silti pakko sanoo, kunhan et just sano mitää mikä antaa eri kuvan) Useimmiten tytöt kans tykkää siitä että ehdotat ite millon ja mihin meette ja oot vähän niinku suunnitellu iltaa etukäteen.Ei tarvii mitenkää erityisen romanttiseks heittäytyy, kunhan päätät mihin ootte menossa, voit vaikka viedä sen johonkin sun mielest kivaan paikkaan ja selittää mikä siel on parast tai nättii ja ottaa vaik suklaata mukaa tai ostaa cokiksen muuten vaan tytölle.

kebab

kysy silt numeroo pyydä ulos annat sil suklaat ja siit jatkat mite tykkäät

Nimetön

en oo mikään paras neuvoja mutta kannattaa ensin alkaa jutteleen esim snäpissä taiwapissa ihan normisti.(esim alotakaa striikki) Sit joskus kysyt et mennääks hengailee johki, ei sen tarvi olla mitää erikoista meette esim kävelylle ja juttelette kaikest ja sit jokupäivä sanot et tykkäät siit. En usko et se viittii sanoo ei koska aika moni tyttö ois ilone et joku poika pyytäs sitä ulos :) Mut älä tee kaikkee niiku yhen päivän sisäl vaa sillee et tutustutte pikkuhiljaa enemmä ja enemmä

Moikka!

Varma keino: pyydät sen tytön vähän syrjemmälle siitä sen porukasta ja sanot sille vaikka näin: ”oon tässä miettinyt että kun taidan ehkä olla vähän kiinnostunut susta niin haluaisikko lähtee vaikka joku päivä leffaan tai kahville tms? Ja ennen kun vastaat niin vielä se että jos tyrmäät mut nyt täysin niin särjet yhden nuoren pojan sydämmen tuhansiks sirpaleiks.” Niin söpöä ettei se voi vastustaa

CRAZYdude

Sama ongelma täälläkin, olen kysynyt (ihan oikeasti) 28 kertaa yhtä tyttöä ulos, ja kohta 12. Jotkut treffit jossain rainassa (leffassa siis), tai jossain ravintolassa, tai muuten vain käyminen toisen luona kylässä, tai salaiset treffit kellarissa (toimi yhdellä kavereistani :D) On tapoja monenlaisia, mutta aina ei käy hyvin, kuten ne minun 28 kertaa (FAIL) joten Tsemppiä!

Ystävällisin terveisin, CRAZYdude <3

POLIISI

Tyttöihin ei sitten sekaannuta ennen ikää 16. Toivoo nettipoliisi Mika :)

Nuortennetin yllapito

Hei nettipoliisi Mika! :)

Olisiko teillä kiinnostusta näkyä enemmänkin täällä Nuortennetin keskustelupalstalla? Voisin laittaa sulle yksityisviestiä, niin voidaan sopia, jos haluaisitte tehdä vaikka Nuortennetin valtauksen siihen tyyliin, että vastailisitte täällä keskustelupalstalla nuorten poliisia koskeviin kysymyksiin ja juttelisitte. Jos teillä olisi siihen jossain välissä mahdollisuutta.

Hyvää kesän jatkoa kaikille!

Ystävällisin terveisin,
Nuortennetin ylläpito

big boss

tai sit jos haluut olla trendikkäämpi kysy sen snäppiä ja igt ja sit juttelet sille jonkin aikaa tutustu siihe esim mitä se tykkää tehä vapaaajal ja kysy sitä ulos mut jos se sanoo et se näkee sen frendii nii se ei oo oikee sulle kosk sen tietää et jos se haluis nähä sut nii se peruis kaikki sen menot nii sillo se oikeesti tykkää susta mut muista et älä kiusaa ittees sillä et yrität jotai epätoivost tyttöö järvet on täynnä kaloja

Oon tyttö

No, jos haluut kysyy tyttöö ulos nii te varmaan tunnette jo semi hyvin. Eli kysy siltä et voitko olla tänään… Tai mennä leffaan… Tai teille.
Ei se niin vaikeaa ole. Tyttönä kuitenkin useimmat arvostaa ettet kersku siitä jos se suostuu. Eli et vaan mee huutaa niille parhaille kavereille et mul on ton kaa treffit.

Voi v [nimimerkki muutettu]

Kysyin tänää yhelt tytölt, jonka kaa oon snäpänny paljo ja se on sanonu et on kiinnostunu must jne. Et haluisko se tulla vklp ulos. No sitten se vastas näin: ”Tänään meen mun mutsin kaa tekee jotai, lauantaina meen mun kaverin kaa uimaa, ja sunnuntaina jonkun kaverin kanssa tekemään jotain” Tarkottaaks tää ny sitä et se ei tyylii haluu nähä tai jtn, ku jos se mua kysyis ulos nii sanoisin joo, vaikka olis ihan mitä vaan muuta tekemistä. Oisin kiitollinen jos voisitte auttaa tän asian kanssa. T: 13v poika

Hmmm

Oon 13v poika ja tykkään yhest 12v tytöstä, joka kans tykkää musta. Ajattelin pyytää häntä ulos tänä viikonloppuna, mutta hän vastasi vain, että ”pe meen mun mutsin kaa tekee jotain, La meen mun kaverin kaa uimaan ja Su meen mun kaverin kaa tekee jotain” . Niinku kyl mä ny peruisin tollaset (perusjutut) jos mun ihastus kysyis mua ulos. Nii tarkottaaks tää sitä et se ei haluu nähä tai ei tykkää must kuitenkaan tai jotain auttakaa pls.

Moto

Aattelin kysyy yht tyttöö leffaa ku must tuntuu et se tykkää must myös nii kannattaaks ottaa keske leffa kädestkii tai jotai auttakaaa

Vastaa aiheeseen: Tytön kysyminen ulos

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top