Siirry sisältöön
Poiska Pohjanmaalta…

Olen pahemman kerran rakastunut ja en tiedä miten sen ilmaisen… Eräs ilta kun oli tylsää niin päätin kirjoittaa tälle tytölle viestin jota en sitten lähettänyt, ja nyt olen aivan neuvoton. Ja se viesti kuului kutakuinkin näin: En ikinä aikonut/halunnut kertoa tätä näin, mutta en uskalla sanoa tätä kasvokkain. -Minä olen jo kauan tutkaillut tunteitani sinua kohtaan, ja olen ymmärtänyt, että en ole päässyt yli niistä sinuun kohdistuneista ihastuksen tunteista joita jo pienenä koin, itse asiassa ne tunteet ovat vain paisuneet ja muuttuneet viattomasta ihastuksesta, rakkauden tahmeaksi verkoksi, joka nyt pitää minua tiukasti syleilyssään. Taidat jo tajuta mitä meinaan (Rakastan sinua!)… Arvostaisin, jos kertoisit rehellisesti tunteistasi ja että et kertoisi tästä muille. PS: Myönnä edes, että oli hieno teksti (tein sitä varmaan puoli tuntia)… Niin että pitäskö tuo lähettää? Tai miten muuten voin tehdä aloitteen?

Luutarhan koluaja

Ei, ei ja ei. Jos tytön mielipidettä kaipaat niin tässä tulee. Älä lähetä noin pitkää viestiä, ei todellakaan, älä laita ”Rakastan sinua”, tytöt ei halua että niitä rakastetaan noin. Älä yritä saada tuosta rakkaustarinaa, tykkääminen syntyy siitä että teette jotain kivaa vaikka koulussa, ei sen heti tarvitse olla mitään erityistä. Ja älä yritäkkään ”pelata” tai ”aloittaa projektia” sen tytön kanssa.
Muuten, en tiedä missä asut, mutta uskallan toivoa että minä en satu olemaan se josta tykkäät!
Ps. Kirjoitin normaalia rajummin (, en kyllä halua että kukaan tyttö joutuu saamaan tuollaisen viestin.)

tällane tyttö vaan

Mun mielest kannattais lähettää toi ! Ooon tyttö, ja jos joku lähettäis mulle tollasen ois ikionnellinen. Kuka se sitten olisikaan . Hyvä, rehellinen ja suora ilmaisutapa ! :)

Nimetön

Itte tyttönä saattaisin vähän säikähtää, jos tollanen viesti tulis vaan jostain mun puhelimeen. (hieno on ei siinä mitään :))Siinä ei vaan oikeen jää ittelle aikaa ajatella mitään, eikä mulla ois mitään hajua miten tollaseen edes vastata. Olo voi olla sen jälkeen lievästi sanottuna outo, varsinki jos ei kunnolla tuntis tyyppiä/ei itte tykkäis siitä. Pahimmassa tapauksessa se tyttö alkaa vältteleen sua. Tytöstä tietenki riippuu miten se viestin ottaa..
En ehkä itte suosittele sun viestin lähettämistä, mutta ehkä jonku vähä ”kevyemmän” version, että se tyttöki kerkee miettiä mitä se tuntee. Mää ymmärrän täysin sen, ettei kaikki uskalla naamatusten mennä sanomaan mitään (haha, minä… :))Kirjota vaikka joku viesti, jossa lukee jotaki kivaa. Vaikka että se tyttö on tosi söpö ja haluisit tutustua siihen paremmin?? Tai jos te ootte tutumpia jo ennestään, ni ehkä jotain tyyliin: tää voi tulla vähän yhtäkkiä, mut oon ihastunu suhun(ei kannata heti sanoa rakastunu) ja sitte jotain, niinku olis kiva jos voitas tavata:)Tee toki ihan omalla tyylilläs, mutta toivottavasti tuo autto yhtään. Ja onnea!! :)

Nimetön

Kyllä mä olisin ainakin otettu, jos saisin tollasen viestin:) Mutta vastaaminen vois olla sitten vähän hankalampaa.

mursun____n

Itte oisin iha otettu ! :))

Jeje

oon sitä mieltä että aina kannattaa ottaa riski! mut mieti ensin ooksä varma että se kaikki on rakkautta. rakkaus on iso juttu. tähän sopis tällanen hieno viisas lause: ”It takes no time to fall in love, but it takes you years to know what love is”, muista tää. aijoo, älä laita siihen viestiin ”rakkauden tahmea verkko”, se menee vähä oudoks.

JustMe

Ite säikähtäsi vähän. Varsinkaan heti ekana ei kannata alkaa puhuu yltiömäistä siirappia, mut ihan hieno teksti. Muuten hyvä, mut toi rakkauden verkko oli vähän liikaa jne.

14 veeeeeeeee pohojolasta

Mä ainaki oisin ihan haltioissaan jos saisin tuollaisen viestin!;3 aivan sikasöpöä!:)

demittäjä

kiihkeää

tyttö

LÄHETÄ! toi oli ihana viesti.. jos tyttö olis ees vähän tunteellisempi ihminen, niin rakastaisi tuota, mitä kirjoitit! aivan ihanaa =)

Random Tyttö

Lähetä mieluummin vaikka joku ihana rakkausbiisi,jossa kerrotaan tunteistas :)))) Se ois ihanaa

Vastaa aiheeseen: Tytön mielipidettä kaipaisin…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top